Candy Dreams logo logo

Candy Dreams gokkast

Candy Dreams gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,8%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Rijk worden is een droom van vele, maar het hoeft niet bij een droom te blijven. Want een bijzonder groot geldbedrag winnen kan op de Candy Dreams gokkast van ontwikkelaar Microgaming. Dit spel kent snoepjes als thema, je kan dus een kleurrijk en zoet video slot verwachten. Onderin de review is het overigens mogelijk om even gratis te oefenen op de Candy Dreams gokkast.

Er is gekozen voor een relatief eenvoudig maar vrolijk design. De achtergrondmuziek is een beetje zoetsappig, maar je kan altijd het geluid nog even uitzetten als het niet helemaal jouw ding is.

Uitleg

Er zal op de Candy Dreams gokkast worden gespeeld met een vijftal rollen. De grote verrassing zit hem in het aantal symbolen per rol, want dit zal verschillen. De eerste en de laatste rol kent bijvoorbeeld drie symbolen, terwijl de tweede en de vierde speelrol over vier symbolen beschikt. De middelste rol heeft zelfs vijf symbolen. Er zijn geen winlijnen beschikbaar, maar wel 720 manieren om een geldprijs te winnen.

Een winnende combinatie bestaat uit drie gelijksoortige symbolen op aangrenzende rollen. Echter maakt het niet uit op welke positie de symbolen terecht zullen komen, je zal dus eerder een prijs pakken op de Candy Dreams gokkast. De minimale inzet per spin is vijftig eurocent en de maximale inzet is zelfs 250 euro per draai. Het theoretische uitbetalingspercentage is ongeveer 96,8% en de variantie is medium.

Wild-symbolen

Er komen op de Candy Dreams speelautomaat drie verschillende Wild-symbolen voorbij. De eerste kan je herkennen aan de afbeelding van het logo van het slot, terwijl de tweede zelfs Wild erop vermeldt heeft staan. De laatste Wild-symbool is een afbeelding van een schattig klein cadeautje. Bij een 5-of-a-Kind van één van de Wild-symbolen krijg je sowieso een geldprijs van tien keer de inzet, maar de Wild-symbolen kunnen natuurlijk ook andere symbolen vervangen en op die manier sneller voor een winnende combinatie zorgen.

Candy Planet

Het roze snoepje is heel speciaal op de Candy Dreams gokkast, want dit namelijk het Bonus-symbool. Bij drie of meer bonus-symbolen krijg je toegang tot een nieuwe wereld. Er verschijnen twintig snoepjes op jouw speelscherm en jij moet deze aanklikken. Klik wel op de juiste snoepjes, want dan win je een geldprijs. Kom je op een gegeven moment een blauw snoepje tegen, dan is het game-over. Hoe langer je in het spel blijft, des te hoger zal het uiteindelijke winstbedrag zijn. Er kan in het Candy Planet Bonusspel maximaal 110.000 euro worden gewonnen.

Gratis spins

Het Scatter-symbool op de Candy Dreams gokkast kan je herkennen aan de afbeelding van een kleurrijke lolly. Drie Scatter-symbolen of meer levert je toegang tot de gratis spins bonus op. Je mag twaalf keer gratis spins en je wint gegarandeerd een geldprijs van maximaal 25.000 euro. Daarnaast kunnen er gedurende de gratis spins nog extra Wild-symbolen op de rollen verschijnen.

Conclusie

De Candy Dreams gokkast is niet alleen heel schattig, maar er kunnen ook serieuze geldprijzen op gewonnen worden. De verschillende features zorgen voor een ongekende spanning. Vooral de gratis spins en het Candy Planet bonusspel zijn erg interessant. Een andere aanrader om eens te spelen is de Sweet 16 speelautomaat.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

mei 2017

Features icon
Features

Wild-symbolen, Gratis Spins, Pick & Click

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 720

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,50 t/m €250