Zeus Lightning Power Reels logo logo

Zeus Lightning Power Reels gokkast

Zeus Lightning Power Reels gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Zeus Lightning Power Reels
Start gratis spel
Close icon
Zeus Lightning Power Reels logo
Ontvang bij Zeus Lightning Power Reels
Ontvang bij Zeus Lightning Power Reels
Software ontwikkelaar Logo software
Red Tiger
Uitbetalingspercentage RTP
97,7%
Volatiliteit / variantie
Hoog

De online gokkast Zeus Lightning Power Reels is een spel van de gameprovider Red Tiger. Het thema is het oude Griekenland. Het grootste voordeel is het theoretische uitkeringspercentage van 97,73% en de medium variantie. Er worden regelmatig geldprijzen vergeven, maar het feestje kan ook snel over zijn. Je maakt kans op gratis spins en ook de Expanding Lightning Feature kan een helpende hand bieden. De Zeus Lightning Power Reels gokkast werd op 23 april 2020 uitgebracht en is ook beschikbaar op de smartphone en/of tablet. Het is mogelijk om gratis te oefenen op de gokkast.

Uitleg

Je speelt de Zeus Lightning Power Reels gokkast met zes rollen en een zevental rijen. Het grote speelveld biedt ook voldoende kansen op een mooie geldprijs. Je krijgt namelijk 30 winlijnen tot je beschikking en daarop moeten de winnende combinaties komen te staan. De minimale inzet bedraagt 10 eurocent per spin en je mag maximaal 20 euro per draai inzetten. Los van de prijzen op de gokkast kan je ook nog één van de Daily Jackpots winnen op de Zeus Lightning Power Reels gokkast.

Symbolen

De symbolen op de Zeus Lightning Power Reels gokkast zijn simpel. Je komt veel kaartsymbolen tegen, maar ook afbeeldingen van goden. Het Wild-symbool is de afbeelding van niemand minder dan Zeus. De Wild-symbolen zijn groter dan de overige symbolen en vervangen andere symbolen. Het is een winstgevende feature die redelijk vaak langskomt op de rollen.

Expanding Lightning Feature

Verschijnen er op een rol twee verschillende Wild-symbolen dan start de Expanding Lightning Feature. Een bliksemschicht zal ervoor zorgen dat ook nog één hele andere rol transformeert in een Wild-symbool. De kans is dan ook heel groot dat je één of meerdere combinaties kan maken.

Gratis spins

De Zeus Lightning Power Reels gokkast geeft de deelnemers ook een kans om gratis spins te verdienen. Je kan met drie of meer Scatter-symbolen toegang krijgen tot de gratis spins bonus. Je krijgt 8 gratis spins, maar je mag ook de Gamble Feature activeren. Je mag dan een draai geven aan een wiel. Je maakt kans op 4 gratis spins, 12 gratis spins of 20 gratis spins. Let op, de kans is het grootste dat je 4 spins wint. Je krijgt tijdens de gratis spins ook nog twee Wild-symbolen op de rollen.

Conclusie

De games van de spelontwikkelaar Red Tiger zijn over het algemeen van een hoog niveau. Dat geldt ook zeker voor de Zeus Lightning Power Reels gokkast. De symbolen zien er fantastisch uit en de gameplay is perfect. Het theoretische uitkeringspercentage is hoog en het spel is gul. De Zeus Lightning Power Reels gokkast is dan ook zeker een aanrader.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

april 2020

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

6 / 30

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €20