Treasure Island logo logo

Treasure Island gokkast

Treasure Island gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Treasure Island
Start gratis spel
Close icon
Treasure Island logo
Ontvang bij Treasure Island
Ontvang bij Treasure Island
Software ontwikkelaar Logo software
Quickspin
Uitbetalingspercentage RTP
97,1%
Volatiliteit / variantie
Laag

Wie houdt er niet van schatkisten? Maak je borst dan maar nat, want Treasure Island ligt vol met schatten die jij moet zien te vinden. Maar pas op, want het eiland zit ook vol valkuilen en gevaren. Je bent namelijk niet de enige die op zoek is naar de grote rijkdommen van ‘schat eiland’. Piraten liggen op de loer en kunnen zomaar zorgen voor wilde achtervolgingen bij jouw zoektocht naar de verborgen schatten. Deze online slot hoort met recht thuis tussen de andere populaire slots van Quickspin, zoals Razortooth en Genies Touch. Treasure Island is een online slot vol met bonus features, spanning en avontuur. Het spel bevat ontzettend veel bonussen, zoals gratis spins en zoektochten naar schatkisten. Deze bonussen, gecombineerd met de Wilds zorgen niet alleen voor een grote entertainmentwaarde, ze zorgen ook voor een groot aantal overwinningen. Onderschep jij deze waardevolle bezittingen voordat de piraten deze veroveren? Dan word je rijkelijk beloond en liggen de schatten voor het oprapen op de Treasure Island gokkast, win tot €50.000!

Zoek de schatten op ‘Schat Eiland’

Treasure Island is een slot met een piratenthema. Het gebruikte thema is niet erg origineel, aangezien piraterij en het begrip ‘schat eiland’ voor veel slots ontwikkelaars een veel gebruikte inspiratiebron is. Toch kunnen we je vertellen dat het Quickspin erg goed is gelukt om van het gebruikte thema een uniek exemplaar te maken. Allereerst de manier hoe zij het spel grafisch hebben vormgegeven met mooie animaties. Piraten, schatten en Wilds voeren de boventoon in deze online videoslot, ook de 10 tot en met de aassymbolen ontbreken niet. Tijdens het spelen van Treasure Island hoor je spannende geluidseffecten, zoals het gekraak van het piratenschip en geluiden uit de jungle. Schat Eiland doet zijn naam echt eer aan, want door de vele extra spelfuncties, maak je continu kans op leuke, soms hoge geldprijzen. Laat de rollen van Treasure Island maar draaien en laat je verrassen door de vele extra’s die goed zijn voor je account saldo.

Inzetten & instellingen

De kans is groot dat je de werking van de speelknoppen van de Treasure Island gokkast al kent, aangezien het niet de eerste (en zeker ook niet de laatste) Quickspin slot op onze website is. Het inzetmenu open je door op ‘Total Bet’ te klikken. Je vinkt hier je gewenste inzet per spelronde aan. Klik op de ronde pijl rechts onderin en de rollen zullen gaan draaien. Deze slot heeft ook een Auto play functie. Je selecteert dan het gewenst aantal spelrondes die vervolgens automatisch worden afgespeeld. Treasure Island heeft 5 rollen en 40 winlijnen. Iedere rol bevat 4 rijen met symbolen. Standaard speel je met alle 40 inzetlijnen, deze lopen van links naar rechts. Inzetten kan vanaf €0.50, je kunt de inzet met 11 stappen verhogen tot €100 per spelronde. Wanneer je 3 gelijke symbolen draait in het basisspel dan win je een geldprijs. De symbolen met de karakters leveren de meeste winst op.

Wilds & bonus features

Je zult merken als je de online slot Treasure Island gaat spelen, dat je vaak en op veel manieren Wild symbolen te zien krijgt. Tijdens het basisspel heb je te maken met gestapelde Wilds, ofwel Stacked Wilds. Deze Wilds zijn dan op 1 rol achter elkaar geplaatst. Ze kunnen alle standaard symbolen vervangen, wat kan zorgen voor hoge winsten. Daarnaast is er nog de Pirate Attack feature, die nog meer Wilds op de rollen kan creëren. En meer Wilds betekent een verdere stijging van je accountsaldo. Treasure Island is schat eiland niet zonder bonussymbool. Deze herken je snel genoeg, want het is het symbool met een kompas en de tekst ‘bonus’. Heb je 3 of meer bonus afbeeldingen willekeurig op de rollen staan, dan kun je kiezen uit één van de Scatters om ofwel een Instant Win, gratis spins of de Treasure Hunt te triggeren. Kies je voor de Instant Win, dan wordt de winst gelijk bijgeschreven op je accountsaldo. Kies je voor de gratis spins, dan start je met het Island Hop bonus spel. Kies een eiland en neem je prijzen in ontvangst. Dit kunnen verschillende prijzen zijn zoals: gratis speelrondes, Superwilds, Barrel Explosions of extra Wilds. Na het bonusspel zie je direct hoeveel gratis spins je ontvangt en welke extra functies. Kies je voor de Scatter met de Treasure Hunt, dan verschijnt er een kaart met 5 kruizen. Je krijgt 2 scheppen om mee te graven en de schat te vinden. Als je de schat vindt, mag je weer kiezen uit 3 verschillende schatkisten voor een extra grote prijs. Spanning alom dus tijdens deze leuke bonusrondes van de Treasure Island gokkast.

Conclusie

Treasure Island is een spannende online slot met een hoog adrenalinegehalte. De gedetailleerde graphics en de achtergrondmuziek maken het spel helemaal compleet. Het entertainment niveau is erg hoog, ondanks het standaard thema met piraten en een schateiland. Ontdek zelf wat de Treasure Island online gokkast met jouw accountsaldo doet.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2015

Features icon
Features

Wild-symbolen, Vermenigvuldiger, Bonusspel, Instant Win, Gratis spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 40

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,50 t/m €100