Spellcast logo logo

Spellcast gokkast

Spellcast gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Spellcast
Start gratis spel
Close icon
Spellcast logo
Ontvang bij Spellcast
Ontvang bij Spellcast
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Naar de waarzegger toe

Vroeger was de waarzegger een plek waar je op de kermis naartoe ging. Tussen het spookhuis en het reuzenrad door liet je de toekomst voorspellen aan de hand van een kristallen bol. Waarzeggers zie je tegenwoordig vooral op de televisie, maar ze komen ook in dit spel voor.

Een spel met een magisch uiterlijk

Het spel Spellcast heeft een magisch uiterlijk. Je speelt het met symbolen die alles te maken hebben met het thema. De heks en de tovenaar komen er natuurlijk in voor, maar ook een boek met toverspreuken, kastelen, ketels en uiteraard toverstokken. Het spel is adembenemend spannend voor de spelers. Ligt jouw fortuin al vast in dit spel?

Het systeem van het spel

Het spel speel je vrijwel standaard op 5 rollen met ieder 3 zichtbare symbolen. Je hebt de beschikking over 20 winlijnen. De rollen gaan spinnen en blijven op een gegeven moment stil staan met een aantal symbolen in beeld. Het is aan jouw geluk om die symbolen op de juiste plek te laten stilstaan. In de wintabel in beeld zie je of je een winnende combinatie op je rollen hebt staan. Je ziet daar ook de waarde die aan de diverse symbolen is toegekend. De thema symbolen hebben een hogere waarde dan de hoge kaartsymbolen J, Q, K en A. De hoogste waarde is echter apart gezet voor de Wild symbolen. Deze hebben niet alleen de hoogste symboolwaarde; ze zijn ook nog eens in staat om als een joker ieder willekeurig ander symbool te vervangen. Een Wild kan één symbool niet vervangen; de Scatter. Die heeft namelijk zijn eigen functie.

Gratis spelen met de Scatters

Scatters zijn de symbolen die jou geluk brengen in de nabije toekomst. Je mag er namelijk de free spins mee spelen. Hierdoor krijg je gratis gokken spellen toegekend. Je kan hiermee jouw winst iedere keer dat je een winnende combinatie draait vermenigvuldigen. Je begint uiteraard laag maar speel je goed, dan kan je zomaar met een 500 maal vermenigvuldiging eindigen.

Jouw inzet en de winst

De inzet die je doet doe je aan de hand van credits. Je kent aan een credit een bepaalde waarde toe. Normaliter kan je inzetten vanaf 1 eurocent waardoor je met 20 eurocent een spin kan spelen. Bij dit spel is de minimale inzet echter 2 eurocent. Dat oogt niet als een groot verschil, maar je kan hierdoor minimaal met 40 eurocent inzetten. Het grote voordeel van dit spel is wel dat je met een mooie hoge maximale inzet per spin kan spelen. Wil je een hoge winst behalen; bedenk je dan dat de winst wordt uitgedrukt in een aantal credits. Hoe hoger de waarde van een credit, hoe hoger de waarde van jouw winst.

De knoppen verklaard

Start – je start een spin in het spel
Set – Je bepaalt de hoogte van de waarde van een credit
Autoplay – je laat de computer automatisch spelen
Hold – Je laat een rol vastzetten wanneer er een goede combinatie symbolen op verschijnt
Take Win – haal je winst uit het spel en zet het naar je creditmeter

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2006

Features icon
Features

Wild-symbolen, Vermenigvuldiger, Gratis Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,02 t/m €0,50