Sails of Gold logo logo

Sails of Gold gokkast

Sails of Gold gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Sails of Gold
Start gratis spel
Close icon
Sails of Gold logo
Ontvang bij Sails of Gold
Ontvang bij Sails of Gold
Software ontwikkelaar Logo software
Play N Go
Uitbetalingspercentage RTP
96,3%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Vaar mee met Christoffel Columbus in Sails of Gold van Play’n GO. Sails of Gold heeft een RTP (Return to Player) waarde van 96,25% met de kans om tot wel 250.000 munten te winnen! Deze online gokkast kan jouw account saldo behoorlijk verhogen met gratis spins en speciale Wild symbolen. Speel op de Sails of Gold gokkast vanaf iedere desktop en elke iOS of Android toestel. Toch wat anders proberen, speel dan op de 1Can 2Can gokkast van Thunderkick.

Zoek naar kostbare schatten in de nieuwe wereld

Sails of Gold is een online gokkast met 3-rijen, 5-rollen en 10-verstelbare winlijnen. Ervaar de zwoele kustlijn, compleet met palmbomen en een donkere zonsondergang. De rollen lijken op een groot wit zeil. Zowel het uitzicht en het zeil creëren de illusie dat je als speler op het dek staat van een Christoffel Columbus schip. De muziek heeft een avontuurlijk karakter, het wordt versterkt met instrumenten, rommelende drums en diepe basnoten. Door de muziek horen we het gekraak van houten planken op het dek en het tikken van het scheepswiel.

Sails of Gold toont: balans, totale inzet en gewonnen prijzen in Euro valuta. Dit wordt getoond langs de zwarte balk aan de onderkant van het slot scherm. Diezelfde waardes worden ook weergegeven in munten net onder de rollen. Winnende combinaties flitsen over het scherm en worden weergeven langs individuele winlijnen. Je kunt jouw inzet variëren tussen de €0,01 en €50. Om deze inzet aan te passen verander je jouw inzet per lijn (1 t/m 5), het aantal lijnen (1 t/m 10) en de muntwaarde (0,01 t/m 1,00). De waardes in de uitbetalingstabel veranderen niet mee als je de inzet aanpast. Alle bedragen in deze tabel worden weergeven in munten. Een winnende combinatie wordt berekend door de symboolwaarde te vermenigvuldigen met de inzet per lijn.

Deze online gokkast beschikt over tien symbolen. De helft van deze symbolen passen bij het Christoffel Columbus thema en de andere helft zijn de bekende symbolen van een spel kaarten. De 2 speciale symbolen bestaan uit een kapitein Wild symbool en een Scatter symbool met een schip. Het kapitein Wild symbool kan zijn eigen winnende combinaties vormen en alle reguliere symbolen vervangen. Het schip Scatter symbool activeert de gratis spins en transformeert in een goudkleurig schip tijdens de gratis spins rondes. Er zijn 8 reguliere symbolen te vinden in Sails of Gold. In volgorde van hoog naar laag zijn dit: een schild, diamanten, kompas, aas, koning, vrouw, boer en 10.

Sails of Gold betaalt van links naar rechts, draai 2+ Columbus Wild, schild-kompas symbolen of 3+ van ieder ander symbool om een winnende combinatie te vormen vanaf rol 1. Of je wel of geen winst maakt met een winnende combinatie langs één enkele winlijn is afhankelijk van het aantal winlijnen dat je hebt geselecteerd. Als alle 10 winlijnen actief zijn heb je met 3+ kapitein Wilds, 4+ schild-kompas symbolen of 5+ van elk ander symbool een winnende combinatie met winst. Wanneer je slechts één winlijn hebt ingesteld, dan heb je een winstgevende combinatie met 3+ van dezelfde symbolen. Natuurlijk heb je met 10 active winlijnen de meeste kans om te winnen.

De best-betalende symbolen van deze Sails of Gold slot is het kapitein Wild symbool (5.000, 1.000, 100, 10). Met dit symbool heb je in het basisspel de mogelijkheid om tot maximaal 25.000 munten te winnen langs één enkele winlijn. Je kan natuurlijk een winnende combinatie maken langs 10 winlijnen. Met Sails of Gold kun je dus in het totaal 250.000 munten winnen per spelronde. Met een muntwaarde van 1.00 komt dat neer op een hoofdprijs van €250.000!

Speciale functies

Play’n GO slots hebben meestal 5 Auto Play opties, variërend van 10 t/m 50 spins. Sails of Gold maakt ook gebruik van deze functionaliteit. Met de geavanceerde instellingen kun je als speler de Auto Play functie zo instellen dat deze stopt bij iedere winnende combinatie en gratis spins activering. Maar ook bijvoorbeeld als een winnende combinatie een vooraf ingesteld bedrag overschrijdt of als jouw account balans stijgt / daalt met een vooraf ingestelde waarde.
Klik op ‘Stop‘ om de rollen snel te laten stoppen.
Met de instellingen van Sails of Gold kun je het geluid in-en-uitschakelen. Als je via een desktop computer speelt kun je ook instellen dat je de spatiebalk wilt gebruiken om een nieuwe spelronde te starten. Je kunt als speler handmatig de muntwaarde, inzet per lijn en het aantal actieve lijnen instellen.

De bonus features op de Sails of Gold gokkast

Gratis spins met Wild symbolen: Draai 3 Scatter symbolen van het schip op de rollen 1, 3, 5 om 10 gratis spins te activeren. Als er nog eens 3 extra Scatter symbolen verschijnen tijdens de gratis spins ronde, dan worden er 10 extra rondes toegevoegd. Tijdens de gratis spins veranderen de schip Scatters in Wild symbolen met de afbeelding van een gouden schip.

Een gokje wagen met de Gamble Round: Deze functie is optioneel en eigenlijk standaard bij veel Play’n GO slots. Je kunt met je eerder gewonnen winst gokken. Kies de juiste kleur van een kaart met de zijde naar beneden om je winst te verdubbelen. Of kies de juiste kaartsoort om je winst te verviervoudigen. Maar kies wel verstandig, als je verkeerd gokt verlies je je eerder gewonnen geldprijs. De Gamble Round eindigt na 5 goed voorspelde rondes of één verkeerde gok. Je bent niet verplicht om alle 5 rondes te spelen.

Eenvoudig maar toch vermakelijk

Sails of Gold is best eenvoudig in vergelijking met online gokkasten met uitgebreide bonus features en 3D animaties. Als eenvoud jouw voorkeur heeft, dan zal deze online slot zeker in de smaak vallen. Tijdens het testen van de demo-versie, wonnen gemiddeld 3,7 keer per 10 spins. Ongeveer een derde van onze totale aantal winnende combinaties waren winstgevend met een grote prijs in het basisspel van 15x onze inzet. De gratis spins ronde is bij ons eenmaal geactiveerd van de 100 gespeelde spelrondes. Dit leverde ons een prijs op van 10x onze inzet. Ben je op zoek naar nog meer slots met een grote hoofdprijs, probeer ook eens Book of the Dead van Play’n GO. Bij deze slot heb je ook kans om een hoofdprijs te winnen van 250.000 munten!

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2016

Features icon
Features

Wild-symbolen, Gratis Spins, Gamble Feature

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 10

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €50