Rage to Riches logo logo

Rage to Riches gokkast

Rage to Riches gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Rage to Riches
Start gratis spel
Close icon
Rage to Riches logo
Ontvang bij Rage to Riches
Ontvang bij Rage to Riches
Software ontwikkelaar Logo software
Play N Go
Uitbetalingspercentage RTP
97,1%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De Rage to Riches gokkast, ontwikkelt door Play’n GO is een slot vol drama, opwinding en pure waanzin. De hoofdrolspelers zijn bekende monsters uit de filmwereld. Ze lijken namelijk erg veel op Godzilla, King Kong en de Weerwolf. Al deze monsters proberen ervoor te zorgen dat jij zoveel mogelijk winst uit elke draai kunt halen. Ook een blonde dame komt voor in deze online slot. Als jij haar niet helpt, kan ze door de monsters gevangen worden genomen. Het leuke van deze slot is ook dat je niet te maken hebt met draaiende rollen, maar met blokken die steeds naar beneden vallen. Draai je een winnende combinatie dan exploderen de symbolen, waarna deze weer gevuld worden met nieuwe symbolen, vergelijkbaar met de online slot Cloud Quest. Hierdoor heb je nog meer kans om te winnen. Houd jij wel van een beetje spanning en sensatie én het winnen van mooie prijzen? Speel dan Rage to Riches. Breek gebouwen af, vernietig de stad, vecht tegen de monsters en pak zoveel mogelijk winst.

Op zoek naar rijkdom in een stad vol monsters

Rage to Riches speelt zich af in een stad en is uitgevoerd in een ietwat arcade achtige stijl. De symbolen zijn afgebeeld op een bakstenen muur. Tijdens het draaien of vallen van de symbolen wordt op de achtergrond een stad getoond. De geluidseffecten vliegen je soms om de oren, vooral als je een winnende combinatie hebt, want dan exploderen de symbolen. Maar ook als je gaat gokken of wanneer de bonusronde start, wordt de muziek angstaanjagender. Het spel wordt dan namelijk spannender, omdat je het op gaat nemen tegen monsters en gebouwen moet vernietigen om je slag te slaan. De razende beesten leveren je de meeste winsten op. Naast King Kong, Godzilla, de weerwolf en de mooie blonde dame is deze slot ook uitgerust met de 10 tot en met aassymbolen. Heb jij een monsterlijke honger naar geld? Leef je dan uit op Rage to Riches.

Instellingen en inzetten

De Rage to Riches gokkast is een slot met 5 rollen en 20 vaste winlijnen. Er dient per spin minimaal €0.20 ingezet te worden. Per winlijn kun je maximaal 5 munten inzetten, waardoor de maximuminzet €100 is. Na de intro, waarin de kop van Godzilla op je afkomt, kun je het spel starten door op de Play knop te klikken. Deze slot heeft tevens een Auto Play knop. Hiermee kun je het automatisch spinnen inschakelen. Je kunt tot maximaal 50 automatische spins aanzetten. Daarnaast kun je enkele opties aanvinken wanneer het automatisch draaien moet stoppen, bijvoorbeeld bij elke winst of als je een bonusspel hebt. Bij 3 of meer gelijke symbolen heb je winnende combinatie. De wrede monsters in Rage to Riches (of zijn het helden?) leveren je de meeste winst op tijdens het ‘normale’ spel, waarbij King Kong de hoogste uitbetaling geeft. De winlijnen zijn zeer divers. Zo kun je met 3 gelijke symbolen op een horizontale lijn winnen, maar ook als er 3 dezelfde afbeeldingen diagonaal of trapsgewijs verschijnen. De uitbetalingstabel knop vertelt je alles over de winlijnen, bonus features en uitbetalingen.

De Wild, bonus en gratis spins van Rage to Riches

Het logo van Rage to Riches is de Wild in het spel. Deze kan, met uitzondering van de Scatter, alle andere symbolen vervangen om meer winnende combinaties te vormen. Deze slot heeft ook een leuke bonusronde. Wanneer er 1 Scatter (de blonde dame) op de rollen verschijnt met van links naar rechts een 10, boer, dame, heer en aas, krijg je een bonusster. Verzamel je 5 bonussterren dan wordt het bonusspel geactiveerd. Je kunt dan een monster selecteren en de gebouwen die vernietigd moeten worden. Voor elk vernietigd gebouw word je rijkelijk beloond. Met dit spel kun je tot 100 keer je inzet winnen. Zijn alle gebouwen verwoest of is het monster verslagen, dan stopt het bonusspel. De mooie blonde dame met de föhn in haar hand is dus de Scatter. Verschijnen er 3 Scatters op de rollen, dan ontvang je 10 gratis spins. Bij elke 3 spins heb je gegarandeerd winst. Bovendien kan de gratis spin functie opnieuw worden geactiveerd. Je hebt dus extra veel kans op mooie winsten als de blonde schoonheid 3 keer in beeld verschijnt. Tot slot is het nog mogelijk om je winst bij Rage to Riches in een optionele Gamble bonusronde te vermenigvuldigen. Door op de Gok knop te klikken, start je deze ronde. Je moet dan proberen de juiste kleur kaart te kiezen. Voorspel je de juiste kleur, dan verdubbelt je winst. Je kunt je geluk in deze Gamble bonusronde tot 5 keer beproeven, tot een max. van 2.500 munten.

Een monsterlijk spel

Houd jij wel van een monsterlijk spel? Dan is de Rage to Riches gokkast jou op het lijf geschreven. King Kong, Godzilla en de Weerwolf samen op één slot, wat wil je nog meer? De mooie animaties, geluidseffecten en exploderende symbolen verhogen zeker je spelbeleving. Met de gratis spins, bonusrondes en een vermenigvuldiger x5 behoort Rage to Riches tot één van de meest populaire slots van dit moment.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2015

Features icon
Features

Wild-symbolen, Vermenigvuldiger, Gratis spins, Bonusspel

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €100