logo

Multi Wild Player gokkast

Multi Wild Player gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Multi Wild Player
Start gratis spel
Close icon
Ontvang bij Multi Wild Player
Ontvang bij Multi Wild Player
Software ontwikkelaar Logo software
Stakelogic
Uitbetalingspercentage RTP
95,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De Multi Wild Player gokkast is een spel dat werd uitgebracht door de spelontwikkelaar Stakelogic. Het is een klassieke gokkast, zoals die ook voorbijkomen in de kroegen en speelhallen. Echter is het wel een klassieker met een modern tintje, want er zijn meer speelrollen beschikbaar en daardoor ontstaan er meer winstkansen. Het unieke is dat de Multi Wild Player gokkast ook nog over een jackpotprijs beschikt. Het is mogelijk om eerst kosteloos te oefenen op de Multi Wild Player.

Uitleg over de Multi Wild Player gokkast

De Multi Wild Player gokkast is eigenlijk gewoon een traditionele fruitautomaat, tenminste dat geldt voor de vormgeving en de symbolen. Het is ook mogelijk om op de klassieke manier te spelen, namelijk met drie rollen en vijf winlijnen. De minimale inzet bedraagt dan ook slechts 0,20 euro per draai. Een winnende combinatie dient een 3-of-a-kind te zijn. Echter krijgt de speler ook de kans om met meer rollen te spelen en daarvoor is de ‘Select Games’ knop in het leven geroepen. De knop kan een rol toevoegen en het is mogelijk om met maximaal acht rollen te spelen. Let op, meer rollen staat gelijk aan een hogere inzet.

Daarnaast kan de deelnemer ook de SuperStake functie activeren tegen een extra inzet. De functie zorgt voor meer Wild-symbolen en dus ook een hogere winstkans. Het is niet verplicht om met de SuperStake functie te spelen.

Gamble Feature

Een speler kan na ieder winstbedrag een keuze maken. De deelnemer kan de prijs incasseren en bijschrijven op het speelsaldo, maar ook de Gamble Feature activeren. Er zal dan ook kort en krachtig gokspel worden gespeeld. Er verschijnt een munt op het speelscherm en de speler zal kop of munt gaan spelen. Een goede keuze zorgt voor een verdubbeling van het winstbedrag. Een foutieve keuze en de winst is weer net zo snel verdwenen.

Progressieve jackpot

Het bijzondere aan de Multi Wild Player gokkast is dat de speler een jackpot kan winnen. Het gaat om een progressieve jackpot. Er zal van iedere inzet een klein deel worden gereserveerd voor de jackpotprijs. De jackpot kan oplopen tot maximaal 5000,00 euro en zal dan gegarandeerd worden uitgekeerd. Het is ook mogelijk dat de winnaar een lager bedrag ontvangt. De jackpot is random en kan dus op ieder willekeurig moment vallen.

Conclusie

De Multi Wild Player gokkast is een klassieke kansspel, maar wel met moderne functies. Er kan met drie rollen tot wel acht rollen worden gespeeld. Daarnaast kan de speler de Wild-symbolen activeren en maakt de deelnemer kans op een jackpot tot wel 5000 euro. De Multi Wild Player gokkast is dan ook geschikt voor alle soorten casinospelers.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2022

Features icon
Features

Wild-symbolen, Stacked wilds

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

8 / 5

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €20

Ster icon
Hoofdprijs

5000