Motorhead logo logo

Motorhead gokkast

Motorhead gokkast

18 plus

Voor dit spel dien je 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
betcity logo
Ontvang bij BetCity.nl
Tot €100 aan Free Spins!
Start gratis spel
Speel met echt geld
Close icon
Motorhead logo
betcity logo
Ontvang bij BetCity.nl
Ontvang bij BetCity.nl
Tot €100 aan Free Spins!
Claim de bonus
betcity logo
BetCity.nl
Lees review
  • 5000+ Spellen, inclusief veel gokkasten
  • Verschillende betaalmethodes beschikbaar
  • Groot bonus aanbod
Tot €100 aan Free Spins!
Naar casino
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
97,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Trillende speakers

Bij Netent houdt men wel van een lekker potje muziek, dat mag bekend zijn. Over dit thema zijn al meerdere spellen uitgebracht, maar het is goed om ook de laatste van de trilogie te spelen. Naast Guns N Roses en Jimi Hendrix is nu de band Motörhead aan de beurt.

Een luidruchtig spel

Wanneer jij houdt van helemaal zen worden bij een gokkast willen we je aanraden om snel een ander spel op te zoeken. Houd jij echter van een spel waar de vonken vanaf vliegen, dan is dit een bestseller. Het spel is alleen al vanwege de graphics en muziek de moeite waard, maar de winst van het spel zelf maakt het ook alleszins de moeite waard. Je speelt het spel met een achtergrondgeluid wat je zelf kan instellen. Je krijgt wanneer je het spel speelt op de 76 (!) winlijnen het idee dat je bij een live concert aanwezig bent. Je ziet in het spel 5 rollen en in eerste instantie zie je op iedere rol 3 symbolen staan. De rollen lopen echter door naar 5 symbolen per rij, iets wat het spel behoorlijk interessant maakt.

Het spelen van dit spel

Ga je dit spel spelen, dan doorloop je een stappenplan. Allereerst zet je de speakers van je computer of laptop op het maximum vermogen. Vervolgens stel je een muntwaarde in want je gaat inzetten op winlijnen. Je kiest zelf de muntwaarde die oploopt van 1 eurocent, 2 eurocent, 5 eurocent, 10 eurocent, 20 eurocent tot aan 50 eurocent. Je zet in op alle winlijnen maar je kan ook een aantal winlijnen selecteren en daarop inzetten. Denk eraan dat er een minimum aantal winlijnen is waarop je moet inzetten. Vind je één munt van de maximale waarde niet genoeg per winlijn, dan kan je ook meerdere munten inzetten op één winlijn. Het is maar net hoe goed jij je kansen op succes inschat. Dan speel je het spel door op de Spin knop te klikken.

Jouw winst bij het spel

Ga je dit spel spelen, dan wil je uiteraard hoge winst maken. Muziek is leuk, maar winst maakt het nog net wat spectaculairder. Dat doe je onder andere door goed in te zetten op de winlijnen, maar daarnaast heb je ook hulplijnen in de vorm van de Wild en de Scatter. Wanneer de wielen van je spel weer stilstaan zie je dat je een verzameling symbolen op de wielen van je spel hebt gekregen. In jouw winschema kan je zien wat je met die symbolen aan prijzen hebt gewonnen. Heb je Wilds, dan fungeren die als joker. Ze nemen de plek in van een willekeurig ander symbool om een prijs te verzilveren. Heb je 3 scatters, dan speel je een aantal ronden gratis waarbij je winst notabene wordt vermenigvuldigd.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

september 2016

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 76

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €200