Lotus Review

Scoort een 6.7 van de 10.

Cashen voor wie zijn klassiekers kent

Het spel Lotus is een spel wat eigenlijk door iedereen gespeeld kan worden. Het is namelijk een redelijk klassieke gokkast. Je speelt het met een basisspel en een topspel, net zoals op de Overdrive gokkast van ontwikkelaar Simbat.

De basis van Lotus; credits verzamelen

Je speelt het basisspel van Lotus op de onderst drie rollen. Je hebt een inzet van 1 credit per spin. Zo’n credit is 10 eurocent waard. Je speelt het op 1 winlijn en je moet van links naar rechts een winnende combinatie symbolen vergaren. De combinaties die voor winst zorgen vind je terug in de wintabel in het scherm. Er is een symbool wat extra winst oplevert; het symbool van een bokaal. Die is goed voor een prijs tussen 4 en 200 wanneer je er twee in je scherm hebt. Heb je 3 bokalen, dan kan je een winst maken van 8 tot 200 credits.

Waag een gokje met Gamble

Heb je een leuke winst gemaakt bij Lotus, dan kan je deze verdubbelen. Dat doe je door het Gamble spel te spelen. Je maakt een keuze tussen Head of Tail. Kies je goed, dan verdubbelt jouw score. Je behaalt dan punten die kunnen oplopen tot 200 credits. Gok je fout, dan ben jij je inzet kwijt. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de punten die je hebt gewonnen over te zetten naar het topspel. Dat doe je met de functie To Clubmeter.

Het topspel wanneer je genoeg credits hebt 

Heb je bij het basisspel genoeg credits verzameld; dan ga je het topspel spelen. Je speelt dit op de bovenste drie rollen in beeld. Je zet in met een hoger aantal credits; 4 tot 8 per spin. Je ziet het winschema naast de bovenste rollen staan. De prijzen zijn twee keer zo hoog wanneer je 8 credits hebt ingezet. Je hoeft niet te spelen volgens winlijnen; de symbolen mogen kris kras over de rollen staan. Bij meerdere goede combinaties worden de scores op een soort tussenmeter bijgehouden.

Autohold en de clubmeter  

Speel je het topspel, dan word je geholpen door de gokkast. Krijg je meerdere goede symbolen op je scherm, dan wordt de rol waar ze op staan automatisch op hold gezet. Je kan die functie eventueel handmatig uitzetten. De clubmeter is een meter waar tot 200 credits op passen. Daarna worden ze naar de creditmeter gebracht. Win je meer punten, dan gaan die verloren.

Bediening:

Start – Je doet een spin in het basisspel of in het topspel.
Tail – Je zet bij het gamble spel in op tail.
Head / Change Bet – Je zet bij het gamble spel in op Head/ Je kiest een inzet voor het topspel.
Collect/Reset – De punten die gewonnen zijn neem je mee naar de creditmeter die bij het basisspel hoort / De automatische hold functie wordt gereset.
Hold – De rollen die goed staan voor een winkans kan je vastzetten.
Autoplay – Het spel zal automatisch starten met jouw laatst gedane inzet.

€200 Gratis Gokbonus

  • Mystery prijzen tot 200 credits
  • Holdfunctie beschikbaar in bovenspel
  • 27 winlijnen in bovenspel

Speel Lotus gratis!