Lights logo logo

Lights gokkast

Lights gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Lights
Start gratis spel
Close icon
Lights logo
Ontvang bij Lights
Ontvang bij Lights
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,1%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Een Chinees sprookje

Het spel Lights draait om vuurvliegjes. Op zich zijn dit al wonderlijke beestjes maar Netent heeft er een complete gokkast aan gewijd. Het is een spel wat op zich wel leuk is, maar voor veel gokkers is het wellicht te zen. Mocht je een alternatief zoeken, waag dan een gokje op de Aliens gokkast.

Spelen op een gokkast

Bij het spel Lights speel je op een gokkast. Je hebt 5 wielen in beeld en op ieder wiel zitten 3 zichtbare symbolen. Die wielen hebben een – naar Netent maatstaven – laag aantal winlijnen. Je hebt er namelijk maar 9 tot je beschikking. Op die winlijnen moet je winnende combinaties symbolen bijeen zien te krijgen. Welke combinaties goed zijn voor winst zie je in het winschema elders in beeld. Daar staat ook bij welke symbolen goed zijn voor welk bedrag aan winst. Daar zit namelijk nogal verschil tussen.

De symbolen op deze gokkast

In de gokkast is gebruik gemaakt van prachtige Chinese symbolen. Er wordt gebruik gemaakt van onder andere het Yin en Yang teken als scatter maar ook van een soort lantaarn, een kruik en de bekende kaartsymbolen. Daarnaast is er ook een Wild teken in de vorm van vuurvliegjes. De kaartsymbolen zullen naar verhouding het minste opleveren als winst. De Chinese symbolen daarentegen leveren een aanmerkelijk hogere winst op. Het hoogste aantal munten krijg je echter wanneer je wint met Wilds op je wielen. Een Wild is een symbool wat in staat is om ieder willekeurig symbool te veranderen in een winnend symbool in een winlijn. Daarnaast heeft het ook de hoogste waarde aan munten.

Wilde vuurvliegjes

Het vuurvliegje is dus de Wild in het verhaal. Deze vuurvliegjes komen met twee, drie of vier stuks tegelijk op je rollen tevoorschijn. Je hebt het in dat geval over Floating Wilds. Bij elke spin heb je dus Wilds te pakken, en wel minimaal twee. Wanneer je free spins wilt behalen is het zaak dat je uitkijkt naar een extra teken op je wielen; het yin yang teken.

Gratis spelen bij Lights

Spelen voor rekening van het huis is natuurlijk altijd het leukste, iedereen is gek op gratis gokken. Wanneer je 3 scatters in je beeldscherm hebt staan mag je gaan spelen in het free spins spel. Dat is niet alleen leuk omdat je winst oploopt terwijl je zelf niet hoeft in te zetten. Jouw winst wordt ook verdubbeld wanneer je free spins spelletjes speelt. Houd er wel rekening mee dat je krijgt uitbetaald in de vorm van munten. Heb jij een heel magere waarde gegeven aan die munten, dan zal jouw winst ook heel pover zijn. Heb je echter wat ruimer ingezet op je munten, dan is je winst uiteraard ook hoger.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

mei 2014

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 9

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,09 t/m €90