Dragon Stone logo logo

Dragon Stone gokkast

Dragon Stone gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Dragon Stone
Start gratis spel
Close icon
Dragon Stone logo
Ontvang bij Dragon Stone
Ontvang bij Dragon Stone
Software ontwikkelaar Logo software
iSoftbet
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Laag

De online gokkast Dragon Stone is een spel waarbij je kan genieten van veel unieke features. Daarnaast kan iedere spin zomaar 500 keer de inzet opleveren. Het uitbetalingspercentage staat op 96%. Je kan met voldoende speeltegoed een lange tijd doorspelen, aangezien het geen hoog risico spel is. De ontwikkelaar iSoftBet heeft zich op het gebied van grafische elementen weer eens weten te verbeteren. Nieuwsgierig geworden? Speel dan onderin de review gratis mee!

Uitleg

De minimale inzet op de Dragon Stone gokkast is slechts twintig eurocent per draai. Opmerkelijk is wel dat de maximale inzet kan verschillen bij elk online casino. Er komen allerlei leuke symbolen voorbij op de rollen, waaronder ook de eenvoudige kaartsymbolen. Het zijn echter de draken die het meeste geld kunnen opleveren, namelijk 500 keer de inzet. Daarnaast kan je ook nog drie verschillende Wild-symbolen op de speelrollen verwachten. En natuurlijk zullen de Wild-symbolen een handje helpen bij het behalen van een mooie geldwinst.

Power Spins

In het basisspel kan je op elk moment toegang krijgen tot één van de vier speciale bonusfeatures. Deze features worden op willekeurige momenten opgestart, je hebt er dus geen bepaalde combinatie voor nodig. Bekijk hieronder de vier features:

– Earthquake Reels
Het speelscherm begint te schudden, het gaat namelijk om een aardbeving. Allemaal rotsen komen op de rollen te staan en deze zullen hele rollen laten veranderen in een Wild Reel.

– Flaming Wilds
De draken zullen beginnen met het spuwen van vuurballen. En laten die ballen nu net kunnen veranderen in een lucratieve Wild-symbolen.

– Ice Storm Spins
De winnende symbolen van een combinatie zullen blijven staan op de rollen, terwijl de overige symbolen opnieuw gaan draaien. Je krijgt dus eigenlijk een extra kans op een mooie combinatie en een geldprijs.

– Winds of Winnings
Random symbolen op de rollen zullen zomaar aangepast worden in een ander soort symbool. Maar het mooie is dat meerdere symbolen in een identiek symbool veranderen en je dus eigenlijk zeker bent van een leuke prijs.

Gratis spins

Er komen ook enkele bonussymbolen langs op de Dragon Stone gokkast, minimaal drie van die symbolen en jij ontvangt tien gratis spins. Overigens krijg je bij meer bonussymbolen ook extra gratis spins. Een van de bonusfeatures zal worden geactiveerd, waardoor de winstkans groter zal zijn dan tijdens het reguliere spel.

Conclusie

De Dragon Stone gokkast ziet er heel fraai uit en ook de gameplay is goed. De bonusfeatures zorgen ervoor dat het reguliere spel een stukje spannender zal zijn. Toch hebben wij het gevoel dat ze meer de gratis spins hadden kunnen doen.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

november 2019

Features icon
Features

Free Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €20