Arcade Bomb logo logo

Arcade Bomb gokkast

Arcade Bomb gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Arcade Bomb
Start gratis spel
Close icon
Arcade Bomb logo
Ontvang bij Arcade Bomb
Ontvang bij Arcade Bomb
Software ontwikkelaar Logo software
Red Tiger
Uitbetalingspercentage RTP
95,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De speelautomaat Arcade Bomb is beschikbaar in het online casino, maar jij kan onderin deze review ook gratis meespelen. Het gaat om de klassieker in een nieuw jasje. Ontwikkelaar Red Tiger Gaming heeft de bekende fruitautomaat weer nieuw leven ingeblazen en daar kan jij van profiteren. Naast de vele fruitsymbolen zullen ook de felle kleuren in het design meteen opvallen. Hoewel er geen Wild-symbolen of Scatter voorkomen op de rollen, kan jij wel leuke prijzen winnen met andere handige features.

Uitleg

Er zal op de Arcade Bomb gokkast gespeeld worden met vijf rollen en drie rijen. De twintig winlijnen staan vast en kunnen niet worden aangepast in aantal. Er zal minimaal twintig eurocent ingezet moeten worden per draai, maar de high-rollers kunnen ook tot wel zestig euro per spin inzetten. Hoewel de prijzen wat tegenvallen in het reguliere spel, kan jij wel flink cashen met behulp van de Reel Bombs.

Het theoretische uitbetalingspercentage staat op 95%, wat naar onze mening toch wel wat onder de maat is. De variantie is medium. Er komen geen gratis spins voor op dit slot, maar winnende combinaties kunnen wel ontstaan vanaf beide kanten.

Symbolen

Qua symbolen kan jij veel soorten fruit verwachten, maar dat mag ook zeker geen verrassing heten. De traditionele symbolen zoals de aardbeien, citroenen, kersen en meloenen verschijnen met grote regelmaat op de speelrollen. Overigens is het symbool van de nummer zeven het meest lucratief, deze kan tot wel vijftig keer jouw inzet opleveren. De overige symbolen betalen tussen de 0,25 en 12,5 keer de inzet uit.

Reel Bombs

De Reel Bombs zijn het meest interessant op de Arcade Bomb gokkast van Red Tiger Gaming. Het kan zijn dat bij een spin een Reel Boms zich vastklampt aan de rollen en tot ontploffing komt. In dat geval zal er een identiek symbool meerdere malen over de rollen worden geblazen, waardoor jij met zekerheid een prijs wint. Er zijn vier verschillende Reel Boms, deze komen in diverse kleuren. Het is ook mogelijk dat meerdere Reel Boms gelijkertijd tot ontploffing komen.

Conclusie

De Arcade Bomb gokkast is interessant vanwege de Reel Bombs, maar verder is het niet een heel bijzonder spel. Er kunnen zeker mooie prijzen gewonnen worden, maar het thema moet je wel een beetje aanspreken. In dat geval is Arcader of het bizarre Rocket Men vast ook iets voor jou!

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2017

Features icon
Features

Reel Bombs

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €60