Alien Robots Review

Scoort een 8.9 van de 10.

Voor de liefhebbers van cartoons

Aliens en robots; het zijn beiden zaken waar al heel wat cartoons op zijn gebaseerd. Het spel Alien Robots heeft ze beiden samengebracht in een spel. Je speelt het spel als een gokkast maar in plaats van fruit staan er allemaal robotjes op de wielen van je gokkast

30 lijnen, 243 combinaties

Je speelt het spel Alien Robots op 30 winlijnen. Dat is al behoorlijk wat en je denkt al aan behoorlijk wat winst. Wanneer je bedenkt dat je maar liefst 243 combinaties in dit spel kan maken zie je waarschijnlijk al dollartekentjes voor je ogen heen en weer dansen. Hoeveel jouw combinaties waard zijn en met hoeveel lijnen je speelt, dat bepaal je uiteraard helemaal zelf aan de hand van de inzet die je doet. Je kan het spel spelen met een muntwaarde van 1 tot 50 eurocent. Daarnaast kan je op wel 5 niveaus inzetten. Je hebt een flinke maximum inzet van wel 150 euro per spin.

De jackpot is helemaal voor jou

Het spel is voorzien van een jackpot die je met ieder spel wat opbouwt. Het is zaak dat je het spel zelf wat langer speelt, want de jackpot komt alleen aan jou toe. Het is dus geen progressieve jackpot die door willekeurig wie gewonnen kan worden; al het geld is voor jou.

Het uiterlijk van het spel

Je speelt het spel Alien Robots op 5 wielen met op elk wiel 3 symbolen. Jij moet winnende combinaties vormen op jouw winlijnen. Welke combinaties winnend zijn zie je duidelijk in het winschema op je beeldscherm. Je kan bij het spel gratis spins verdienen en bovendien kan je met wild symbolen iedere willekeurige winlijn volmaken. Er zitten ook scatter symbolen in het spel verwerkt die jou free spins opleveren. Je zou zelfs zomaar een sticky wild kunnen krijgen. Dat houdt in dat een wild symbool over meerdere rijen heen wordt getrokken.

Hoge inzet, hoge winst

Je kan inzetten op het aantal winlijnen wat jij wil. Je kan maximaal over 30 winlijnen heen inzetten waarbij je dus gegarandeerd een flinke winst behaalt. Je betaalt per winlijn, en je kan tot wel 15 euro per inzet spelen. Het is een manier om met het geld waarmee je speelt gegarandeerd een winst te maken. Spelen met een lagere inzet kan natuurlijk ook maar het is frustrerend om te zien hoe er dan net op een andere winlijn een prijs valt.

Bediening:
Bet – Je kiest het aantal winlijnen waarmee je gaat spelen. Daarnaast kies je ook het aantal munten wat je inzet en de waarde per munt.
Autoplay – De computer zet voor jou in bij dit spel. Er wordt ingezet met jouw laatst gespeelde aantal winlijnen, aantal munten en waarde per munt. Met nogmaals op deze knop klikken stopt deze functie weer. Is jouw aantal credits op, dan stopt de functie ook automatisch.

€100 Gratis Gokbonus

  • 243 manieren om in te zetten
  • Werkt ook op je mobiel
  • Grote bonuswinsten

Speel Alien Robots gratis!