Wild Nords logo

Wild Nords gokkast

Wild Nords gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Thunderkick
Uitbetalingspercentage RTP
96,1%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De online gokkast Wild Nords is een nieuwe creatie van ontwikkelaar Red Tiger Gaming. Deze Australische gamemaker is bezig aan een sterke opmars en brengt met grote regelmaat spellen uit. Het Wild Nords slot draait om Noorse Vikingen en de zogeheten ‘Spirit Animals’. Deze stoere gokkast beschikt over vele features, hoge uitbetalingen en een geweldig design.

Uitleg

Er zal op de Wild Nords gokkast gespeeld worden op vijf rollen en met een drietal rijen. Er zijn ook nog twintig winlijnen in het spel, deze staan vast en kunnen daardoor ook niet aangepast worden. De minimale inzet staat op twintig eurocent, maar er kan ook tot maximaal zestig euro per draai worden ingezet. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op een keurige 96,1% en de variantie is medium.

Symbolen

Er komen vele soorten symbolen voorbij de rollen, waarvan de meeste hand in hand gaan met het thema. Wat vooral opvalt zijn de drie verschillende Wild-symbolen, deze zijn te herkennen aan de afbeeldingen van een Viking. Deze symbolen kunnen een maximale winst van driehonderd munten opleveren, mits deze vijfmaal op één winlijn komen te staan. De overige symbolen betalen tussen de 20 en 200 munten uit in het beste geval.

Nord Animals Feature

De Nord Animals Feature zal op een willekeurig moment van start gaan, deze is volledig willekeurig. Een van de dieren zal plotseling meerdere malen op jouw speelscherm verschijnen, waardoor een winnende combinatie bijna gegarandeerd zal zijn.

Wild Re-spins

Alle Vikingen hebben een eigen Spirit Animal en daar kan jij dankbaar gebruik van gaan maken. Mocht er een Viking op de rollen verschijnen, dan zal zijn dier automatisch veranderen in een Wild-symbool. Er zal ook gelijk een kosteloze spin starten, waarbij er dus meerdere Wilds op de rollen kunnen staan. Bij deze feature is het dan ook mogelijk om de hoofdprijs van 60.000 euro te winnen, oftewel duizend keer de inzet.

Conclusie

Helaas ontbreekt er op de Wild Nords gokkast een bijzonder hoge bonusprijs, wat ten koste gaat van de urgentie. Desondanks zijn er leuke prijzen te winnen, maar zal je toch sneller stoppen met spelen. Visueel gezien is het slot wel bijzonder goed, dat geldt zowel voor de vormgeving als de animaties. Bekijk ook gelijk even de Excalibur gokkast!


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2018

Features icon
Features

Extra Premium Symbolen, Gratis Re-Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €60