Wild Bazaar logo

Wild Bazaar gokkast

Wild Bazaar gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Wild Bazaar
Start gratis spel
Close icon
Wild Bazaar
Ontvang bij Wild Bazaar
Ontvang bij Wild Bazaar
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,2%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De Wild Bazaar gokkast is een unieke titel uit het assortiment van Net Entertainment. Dit komt grotendeels door een geweldige feature, waarbij vier verschillende Wild-symbolen gestapeld kunnen worden. Het spel speelt zich af op een marktplein in Marokko. Laat je de hectiek op de bazaar je niet afleiden en ga op zoek naar die ene hoge geldprijs. Alle symbolen zijn gemaakt in een cartoonachtige stijl. Gratis meespelen kan onderin de review!

Uitleg

Er zal op de Wild Bazaar gokkast gespeeld worden op vijf rollen en met een drietal rijen. Er zijn 26 winlijnen, maar het kan per spin verschillen hoeveel winlijnen er geactiveerd zullen zijn. De minimale inzet staat op twintig eurocent per draai en er kan tot maximaal vierhonderd euro per spin worden ingezet. Het theoretische percentage ligt op 96,15% en de variantie is medium.

Symbolen

Qua symbolen heeft Net Entertainment ervoor gekozen op het wat eenvoudiger te houden. Er zijn vier juwelen en een viertal juwelendoosjes te vinden op de rollen. De juweeldoosjes betalen de hoogste geldprijzen uit. Daarnaast heb je ook nog het Wild-symbool, deze symbolen kunnen in een ideale combinatie ook nog een prijs van honderdvijftig munten opleveren.

Wild Boosters

De bekendere features zijn niet aanwezig op de Wild Bazaar speelautomaat. Elke speler maakt wel kans op gratis extra draaien met handige Wild Boosters, welke vervolgens ook nog gestapeld zouden kunnen worden.

Bij elke combinatie van minimaal drie juwelendoosjes win je drie gratis draaien op de Wild Bazaar gokkast. Je krijgt gedurende deze gratis spins ook nog een boosters cadeau. Dit kan een extra Stack met Wild-symbolen zijn, Kolossale Wilds, Linked Wilds of een vermenigvuldiger. Het is mogelijk om een prijs van 390 keer de inzet te winnen tijdens deze feature.

Conclusie

Net Entertainment staat bekend om zijn professionele en hoogwaardige gokkasten en ook ditmaal voldoet deze gokkast aan alle wensen. De unieke Wild Boosters zorgen voor een unieke speelervaring en het spel ziet er ook nog eens geweldig uit. Check ook nog even de Wild Orient gokkast voor nog meer speelplezier.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2018

Features icon
Features

Wild Boosters

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 26

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €400