Wild Orient logo

Wild Orient gokkast

Wild Orient gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Thunderkick
Uitbetalingspercentage RTP
97,5%
Volatiliteit / variantie
Hoog

Met de Wild Orient slot besloot Microgaming de jungles van Azië eens te belichten. We kennen al diverse slots met een jungle games thema, zoals Montezuma van WMS en 1Can 2Can van Nextgen Gaming, maar deze spelen zich of in de jungles van Afrika of in die van Amerika af. De Wild Orient gokkast neemt je mee op safari in een jungle met een oriëntaals tintje. Het is een slot met een standaard opzet en veel standaard symbolen. Dit is echter niet storend, want er zijn genoeg leuke features die het spel interessant maken. Zo kun je op 243 manieren winnen en is het mogelijk de rollen afzonderlijk nog eens te spinnen, waardoor de kans op meer winst wordt vergroot. Dit zorgt voor net dat beetje extra spanning tijdens het spelen. Ook de Wild en de gratis spins zijn aanwezig in de Wild Orient. Deze gratis draaien kunnen voornamelijk bij het bonusspel voor hoge prijzen zorgen.

Ga mee naar the Wild Life

Grafisch is Wild Orient niet zo sterk. Het thema is echter wel rustgevend en gebaseerd op de wilde dieren uit de jungle. Je wordt meegenomen naar het Wild Life, de wildernis van Azië, ofwel een bosrijk decor vol varens en Aziatische bamboe. Tijdens je tocht door de jungle zal je diverse wilde Aziatische dieren tegenkomen, zoals apen, Bengaalse tijgers, olifanten, ooievaars en een reuze panda. Het thema wordt hierdoor wel goed naar voren gebracht. De klassieke symbolen 9 tot en met aas zijn licht uitgewerkt met een Aziatisch tintje door toevoeging van bijvoorbeeld een waaier, een slang of een Chinees muntje. Een ander pluspunt bij deze online slot zijn de geluidseffecten die zijn gebruikt. Tijdens het ‘normale’ spel waan je je door de zachte soundtrack in het hart van de jungle terwijl bij winnende combinaties en de bonusronde de percussionisten en fluiten de spanning verhogen. Deze facetten zorgen ervoor dat de Wild Orient gokkast een echte aanrader is voor elke casinospeler.

De eerste spins op Wild Orient

Wild Orient heeft geen ingewikkelde functies en is zodoende eenvoudig te spelen. Deze online gokkast heeft 5 rollen met in totaal 15 symbolen om mee te winnen. Bijzonder aan deze online slot is dus dat er geen winlijnen zijn, maar dat je op 243 manieren prijzen kunt winnen, elke draai weer. Onder in het scherm kun je de inzet bepalen. De minimale inzet is €0.25 per spin. Het maximum wat je in kunt zetten per draai is €125. Rechtsonder in het spel, naast de standaard draaiknop, vind je de Auto Play functie. Hiermee stel je eenvoudig een x-aantal automatische spins in. Wil je alles over de werking van Wild Orient eens rustig nalezen, klik dan op het vraagteken rechtsboven in het scherm en in een nieuw scherm lees je alle info.

Re-spin feature, Wilds en free spins

Wanneer je soortelijke symbolen op de rollen draait, kun je rekenen op de Re-spin functie. Onder elke rol is een Re-spin knop terug te vinden. Hiermee kun je een specifieke rol nogmaals laten draaien. Heb je dus bijvoorbeeld overal het panda symbool staan behalve op rol 2, dan kun je alleen deze 2e rol nog eens laten draaien. Dit kost je wel een extra bedrag, maar wanneer een winst tijdens de ‘gewone’ draai net niet wordt gevormd, is het dus mogelijk om met deze feature de combinatie alsnog compleet te maken en leuke winsten te pakken. Het opnieuw laten spinnen van een rol wordt duurder, naarmate de kans op een flinke winst groter wordt. Let er wel op dat deze feature vervalt als je de slot op Auto spin hebt staan. Ook tijdens de gratis spins kun je de rollen niet afzonderlijk nogmaals laten draaien.

Het symbool met het Wild Orient logo is de Wild in deze online slots. Deze kan op de rollen 2 en 4 alle andere symbolen vervangen en een winnende combinatie alsnog compleet maken. Maar dit is nog niet alles, want we hebben ook nog de Scatter. Dit is het symbool met het dieren standbeeld. Als de Scatter 3 keer op de rollen verschijnt, ontvang je een totaal van 15 gratis spins. De winsten die je behaalt tijdens deze gratis spin ronde worden 3x vermenigvuldigd. Je totale winst wordt x3 uitbetaald op deze online gokkast. Dat telt dus lekker aan op het moment dat je een goede combinatie op de rollen draait. Het leuke van deze ronde is tevens dat de muziek en de achtergrond veranderen. Deze feature is met recht de meest interessante feature van Wild Orient, want met de Scatter kun je de hoogste winsten behalen op deze online slot.

Ga voor de winst met Wild Orient!

Beleef met deze Wild Orient slots de wonderen van de Aziatische wildernis. Ondanks dat deze slot grafisch niet zo sterk is, kan deze bijzondere safari je wel mooi 243 wincombinaties opleveren. De leuke en interessante features maken het spel zeker de moeite waard om eens uit te proberen. Dus trek je jungle pak maar aan, bescherm de Bengaalse tijgers en de olifanten en ga voor de winst met Wild Orient.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

Maart 2016

Features icon
Features

Gratis-Spins, Wilds, Reel Re-Spins, Scatters

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 243

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,25 t/m €125