Tiki Vikings Logo logo

Tiki Vikings gokkast

Tiki Vikings gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Betsoft Gaming
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De online gokkast Tiki Vikings is een spel uit het gameassortiment van Microgaming. Officieel is de gokkast een creatie van Just For The Win, maar in opdracht van Microgaming. De Tiki Vikings beschikt over een Vikingen thema en kent dezelfde opzet als de Aloha! Cluster Pays speelautomaat. De lage variantie zorgt voor een degelijke kans op een prachtige prijs. Je kan met een spin zomaar 75.000 euro winnen. Natuurlijk is het mogelijk om eerst gratis te oefenen op de Tiki Vikings gokkast, dat kan op de smartphone, tablet en de computer.

Uitleg

De Tiki Vikings gokkast beschikt over 20 winlijnen. De minimale inzet komt hierdoor uit op een bedrag van 10 eurocent per draai. Je mag maximaal 250 euro per spin inzetten, waardoor het spel ook geschikt is voor de high-rollers. Het theoretische uitkeringspercentage bedraagt 96,01% en de variantie is laag. Het is overigens ook een zeer geschikt slot voor spelers die graag een bonus willen vrijspelen. De symbolen op rollen hebben met de Vikingen te maken. Je kan met drie Vikings al een prijs van 7,5 keer de inzet winnen. De prijzen met combinaties zijn laag, maar gelukkig kan je meerdere combinaties per spin draaien.

Re-spins op de Tiki Vikings

De Tiki Vikings gokkast kent geen bonusgame en daar heeft de spelontwikkelaar toch een kans laten lopen. Je kan wel profiteren van Re-spins en ook die zijn aardig winstgevend. De Re-spins werken exact hetzelfde als op de strip thema gokkast Jack Hammer 2. Dit komt omdat bepaalde symbolen vastgezet kunnen worden op de Tiki Vikings gokkast. De symbolen worden zelfs bij winnende combinaties nog vastgezet tijdens de Re-spins, waardoor je sowieso nogmaals de prijs uitgekeerd krijgt of zelfs meer. De kans op de hoofdprijs is dan ook het hoogste gedurende deze bonusfeature op de Tiki Vikings gokkast van Microgaming.

Conclusie

De Tiki Vikings gokkast kan je spelen op GratisGokken.nl of in het online casino. Het spel ziet er mooi uit en kent een prima uitkeringspercentage. Vooral de Re-spins zijn interessant en verhogen de spanning tijdens het spelen. Je kan een flinke hoofdprijs winnen, namelijk 300 keer de totale inzet per spin.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

augustus 2019

Features icon
Features

Respins, Sticky Symbols

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €250