Aloha: Cluster Pays logo logo

Aloha: Cluster Pays gokkast

Aloha: Cluster Pays gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Aloha! Cluster Pays
Start gratis spel
Close icon
Aloha: Cluster Pays logo
Ontvang bij Aloha! Cluster Pays
Ontvang bij Aloha! Cluster Pays
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,4%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Pak je koffers en reis naar het zonnige Hawaii met deze slot Aloha! Cluster Pays. Deze nieuwe online slots van NetEnt hebben een vrolijk thema. De symbolen bestaan uit gekleurde Polynesische beelden, tropisch fruit en een schelp en bloem. Aan de rechterzijde van de rollen komt af en toe het houten beeld tot leven met een grote glimlach. De meeste online slots hebben tegenwoordig 5 rollen, Aloha! Cluster Pays heeft er 6. Dat is niet de enige eigenschap waarmee deze slot afwijkt van de rest. Normaal gesproken maak je een winnende combinatie door dezelfde symbolen te draaien op één of meerdere winlijnen. Bij deze nieuwe titel van NetEnt wordt er gewerkt met Cluster Pays. Je maakt een winnende combinatie door met 9 of meer van dezelfde symbolen een cluster te vormen.

Er wordt automatisch een cluster gevormd als symbolen horizontaal of verticaal met elkaar in aanraking komen. Aloha! Cluster Pays heeft echter nog meer te bieden als het gaat om bonus features, er zijn re-spins, Wild symbolen en gratis spins. Later in deze review zullen we door nog wat uitgebreider op ingaan. Het staat in ieder geval vast dat je met dit spel behoorlijk grote geldprijzen kunt winnen. Zie jij dertig roodgekleurde beelden draaien op deze gokkast, dan win jij die felbegeerde hoofdprijs van 10.000x de laatste inzet.

Een trip naar het zonnige Hawaii

Op de Aloha! Cluster Pays gokkast zal je op het zonnige Hawaii belanden. De spelontwikkelaar NetEnt heeft een kleurrijk thema neergezet. Op de achtergrond zien we een prachtig strand met blauwe zee, palmbomen en een uitbarstende vulkaan. Dit is natuurlijk niet voor niets wat Hawaii heeft een vulkanische oorsprong. Zodra we een winnende combinatie maken worden de rollen omringd door vuur en wordt de lucht even wat donkerder. Ook het Polynesische standbeeld aan de rechterzijde doet vrolijk mee, als de vlammen hem even wat te fel worden door een grote winst dan doet hij z’n zonnebril op. Om nog wat extra sfeer toe te dragen aan dit thema is er op de achtergrond Hawaiiaanse muziek te horen. Wat ons direct opvalt is dat deze online slot minder symbolen heeft dan we gewend zijn. Dit heeft waarschijnlijk te maken met de andere opzet, met Aloha win je niet via winlijnen maar door clusters te maken.

Aanpassen van instellingen

Net Entertainment maakt meestal gebruik van de variabelen inzet niveau en muntwaarde waarmee de inzet kunt aanpassen. De instelling Level (inzet niveau) kun je aanpassen van 1 t/m 10. De Coin Value (muntwaarde) kun je aanpassen van 0.01 t/m 2.00 met 7 tussenstappen. De minimale inzet is €0.10 dit kun je met de waardes inzet niveau en muntwaarde verhogen tot €200. Spelers met zowel een kleine als grote beurs kunnen hier dus wel mee uit de voeten.

Aan de linkerzijde van de middelste knop is de Auto Play functie toegevoegd. Hiermee kun je de spelrondes automatisch laten verlopen. Je kunt kiezen uit de getallen 10 t/m 1.000, deze getallen staan voor het aantal spelrondes dat je automatisch kunt spelen. Er wordt altijd gebruik gemaakt van je huidige inzet instelling. Met de knop Advanced Settings kun je hier nog een aantal variabelen aan toevoegen. Als je klikt op de knop Max Bet dan springt de waarde Level (inzet niveau) direct naar de hoogste instelling, de muntwaarde blijft echter gelijk op deze online gokkast.

Als je de exacte waarde wilt weten weten van de 7 symbolen, dan klik je op de groene knop met de letter i. Op de laatste pagina van dat informatiescherm wordt precies uitgelegd wat je wint als je 9 t/m 30 van dezelfde symbolen hebt gedraaid. Op de overige pagina’s wordt uitleg gegeven over de bonus features, hieronder zullen we de bonus features ook nog even aan je toelichten.

Bonus features van Aloha! Cluster Pays

Wat de Aloha! Cluster Pays gokkast anders maakt dan de rest is de manier waarop je een winnende combinatie kunt maken. Geen winlijnen maar clusters. Wanneer dezelfde symbolen horizontaal of verticaal met elkaar in aanraking komen dan vormen ze een cluster. Met 9 of meer van dezelfde symbolen win je een geldprijs! Geheel willekeurig worden dan ook de Sticky Win Re-spins geactiveerd. De winnende symbolen blijven vast staan en alle andere symbolen draaien opnieuw. Hiermee kun je het bestaande cluster nog groter maken en dus meer winnen! Dit proces herhaald zich nog een keer als je weer wint.

Een online slot is natuurlijk niet compleet zonder gratis spins. Wanneer je met deze Aloha! Cluster Pays slot 3 of meer symbolen draait van de kleurige postzegels dan wordt je beloond met gratis spins. 3, 4, 5 of 6 van deze symbolen leveren je 9, 10, 11 of 12 gratis spins op.

Je kunt tijdens deze gratis spins bonusronde extra spins ontvangen door nogmaals 3 of meerdere postzegels te draaien. 3, 4, 5 of 6 postzegels leveren ditmaal 1, 2, 3 of 4 extra gratis spins op. In deze bonusrondes is er een Symbol Drop mechanisme toegevoegd. Dit mechanisme helpt jou om de symbolen met een lagere waarde weg te halen. Je hebt dus meer kans op grotere winsten! In Hawaii houden ze niet van verliezen, tijdens je laatste gratis spin mag je doorspelen totdat je wint!

Iedere slot gebruikt zijn eigen terminologie voor bonus features. Bij Aloha! Cluster Pays heet het Wild symbool een Substitution Symbol. De eigenschappen zijn echter hetzelfde, het Substitution Symbol kan ieder ander symbool vervangen met uitzondering van de symbolen om de bonusronde te activeren.

Onze mening

Wij waarderen dat ze bij NetEnt steeds opzoek zijn naar creatieve ideeën waarmee ze nieuwe spellen ontwikkelen. Wat ons betreft is het een leuk idee om te werken met clusters in plaats van winlijnen. Ook het thema is degelijk uitgewerkt, de graphics, symbolen en muziek passen goed bij elkaar. Probeer deze Aloha gokkast zelf ook eens en maak kans om 10.000x je inzet te winnen!

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2016

Features icon
Features

Sticky Win Re-spins, Symbol Drop mechanisme, Free Spins, Wild-symbolen

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

6 / 10

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €200