logo

Agent Jane Blonde gokkast

Agent Jane Blonde gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Stap in de schoenen van Agent Jane Blonde en probeer de missie succesvol af te ronden. Deze spion speelt de hoofdrol op één van de oudste gokkasten van ontwikkelaar Microgaming. In 2005 werd deze speelautomaat al uitgebracht en tegenwoordig is het een echte klassieker. Hoewel de game vrij standaard is kan je er wel veel speelplezier op beleven. Gratis oefenen kan wederom onderin de review.

Uitleg

Er zal gespeeld worden op vijf rollen en met drie rijen. Er zijn negen winlijnen beschikbaar, je mag zelf bepalen hoeveel je er activeert. Mocht je alle winlijnen instellen dan komt de minimale inzet uit op één eurocent per draai. De grotere spelers kunnen ervoor kiezen om met de volle 45 euro per draai te spelen. Het theoretische uitbetalingspercentage is ongeveer 96% en de variantie is medium.

Wild-symbool

Het Wild-symbool is het meest waardevol op de Agent Jane Blonde gokkast, deze is te herkennen aan de afbeelding van de agente zelf. Alle winsten met behulp van de Wild worden dubbel uitgekeerd. Maar als je vier keer de afbeelding van de schietende Jane draait en een Wild-symbool dan krijg je maar liefst 1500 keer je inzet terug. De hoofdprijs van 10.000 keer de inzet kan gewonnen worden wanneer je vijf Wild-symbolen op een winlijn weet te krijgen.

Gratis spins

Het logo van deze gokkast fungeert als Scatter-symbool en kan gratis spins opleveren. Driemaal deze afbeelding op de rollen en je ontvangt vijftien gratis spins. Daarnaast worden alle winsten gedurende de gratis draaien driemaal uitbetaald. Dat betekend dat je tijdens de gratis spins een kans zal hebben op 30.000 keer de inzet.

Conclusie

De Agent Jane Blonde gokkast is een echte klassieker! Elke speler zal veel plezier beleven op deze speelautomaat. Het is namelijk een eenvoudig spel met mogelijke hele grote winsten. Bekijk ook nog even de After Night Falls gokkast.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2005

Features icon
Features

Wild-symbolen, Gratis Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 9

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €45