2027 ISS logo logo

2027 ISS gokkast

2027 ISS gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij 2027 ISS
Start gratis spel
Close icon
2027 ISS logo
Ontvang bij 2027 ISS
Ontvang bij 2027 ISS
Software ontwikkelaar Logo software
Endorphina
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Hoog

De online gokkast 2027 ISS is een spel uit het assortiment van de ontwikkelaar Endorphina. De speelautomaat draait volledig om ruimtevaart en dan met name het wereldberoemde ruimtestation. De game lijkt qua opzet wel op de Lucky Lady’s Charm gokkast, maar is net wat verfijnder en moderner. In het bonusspel worden alle gewonnen bedragen met een vermenigvuldiger van drie uitgekeerd, waardoor de maximale prijs op 27.000 keer de inzet staat. Wil jij ook eens een gokje wagen, probeer de 2027 ISS gokkast dan onderin de review kosteloos uit.

Uitleg

De 2027 ISS gokkast beschikt over slechts negen winlijnen, waardoor de minimale inzet uitkomt op negen eurocent per spin. Natuurlijk kunnen de high-rollers er ook voor kiezen om met een inzet van maximaal negentig euro per spin te spelen. Het Wild-symbool is heel waardevol en kan een prijs van 9.000 keer de inzet opleveren in het reguliere spel. In het bonusspel levert een combinatie van vijf Wild-symbolen zomaar 27.000 keer de inzet op.

De premium-symbolen kunnen ook nog een geweldige prijs van 750 keer de inzet opleveren, bijvoorbeeld het roulettewiel. Maar er komen ook standaardsymbolen voorbij die slechts kleine prijsjes uitkeren. Winsten kunnen nogmaals worden ingezet in een kort gokspelletje, waarbij jij het spel ‘hoger of lager’ zal gaan spelen. Je krijgt dan de kans om de winst in één klap te verdubbelen.

Gratis spins

Het ISS-symbool is ook heel waardevol en kan je gratis spins opleveren. Bij drie of meer ISS-symbolen krijg jij een onbekend aantal gratis draaien cadeau. In het speelscherm staat een ruimteschip en deze heeft een bepaalde hoeveelheid brandstof aan boord. Wanneer de brandstof op is, dan zijn ook de gratis spins verdwenen. Het gat dus zomaar zo zijn dat jij een hele lange tijd kosteloos mag draaien, maar het feestje kan ook vliegensvlug weer over zijn. Alle gewonnen prijzen worden driemaal uitgekeerd tijdens de gratis spins op de 2027 ISS gokkast.

Conclusie

De 2027 ISS gokkast van Endorphina beschikt over een uniek thema en is geweldig uitgevoerd. Het design is oogstrelend en de gameplay is top. Geniet nu ook zelf van deze topper en speel hieronder helemaal gratis mee!

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

april 2017

Features icon
Features

Wild symbolen, Vermenigvuldiger, Bonusspel

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 10

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €100