hit slot 2021 logo

2021 Hit Slot

2021 Hit Slot

18 plus

Voor dit spel dien je 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
betcity logo
Ontvang bij BetCity.nl
Tot €100 aan Free Spins!
Start gratis spel
Speel met echt geld
Close icon
hit slot 2021
betcity logo
Ontvang bij BetCity.nl
Ontvang bij BetCity.nl
Tot €100 aan Free Spins!
Claim de bonus
betcity logo
BetCity.nl
Lees review
  • 5000+ Spellen, inclusief veel gokkasten
  • Verschillende betaalmethodes beschikbaar
  • Groot bonus aanbod
Tot €100 aan Free Spins!
Naar casino
Software ontwikkelaar Logo software
Endorphina
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De 2021 Hit Slot gokkast werd aan het begin van 2021 uitgebracht door de spelprovider Endorphina. De komst van het spel was geen verrassing, aangezien er eerder al een gokje kon worden gewaagd op de 2020 Hit Slot. Het simpele spel beschikt over een potentie hoofdprijs van 300 keer de inzet. Dankzij de retro-symbolen heeft de gokkast meer weg van een ouderwetse fruitmachine. De 2021 Hit Slot gokkast kan een speler gratis uitproberen met oefen-credits. Meespelen kan op de computer, smartphone en/of een tablet.

Uitleg

De spelprovider Endorphina koos voor een simpele opzet met 3 rollen en 5 winlijnen. De hoofdprijs bedraagt 300 keer de inzet. De minimale inzet is slechts 0,05 euro per draai en er kan maximaal met 50 euro per spin worden gespeeld. Het theoretische uitbetalingspercentage bedraagt precies 96% en daarop is niets aan te merken. Het doel van de deelnemer is om een combinatie van drie dezelfde symbolen te draaien, want dan wint de speler een prijs. Er zijn ook nog Stacked-symbolen die het makkelijker maken om een combinatie te maken. De Wild-symbolen zijn niet aanwezig, een keuze die Endorphina wel vaker heeft gemaakt.

Symbolen

Het zal de speler niet verbazen dat de rode zevens het meeste opleveren, maximaal 60 keer de inzet. Het is mogelijk om het volledige scherm te vullen met de felbegeerde zevens en dat levert een prijs van maar liefst 300 keer de inzet op. De overige symbolen zijn bekend en komen veelvuldig voorbij op fruitautomaten. De gouden sterren keren tot 40 keer de inzet uit, gevolgd door de gouden bellen met 20 keer de inzet. De watermeloenen en de druiventrossen zijn goed voor maximaal 16 keer de inzet. De overige fruitsymbolen keren prijzen uit van maximaal 8 keer de inzet.

Risk Game

Zoals op de meeste gokkasten van Endorphina beschikt de 2021 Hit Slot ook over een Risk Game. Het spelletje is ideaal voor spelers die kleine winsten nogmaals op het spel willen zetten. De Risk Game biedt de mogelijkheid om winsten te verdubbelen. Er komt één geopende kaart op het scherm te staan, bijvoorbeeld een 8. De speler moet dan één van de gesloten kaarten openen. Is de waarde hoger dan 8, dan zal het winstbedrag dubbel worden uitgekeerd. Is de waarde lager, dan is de eerder behaalde winst weer verdwenen. De echte waaghalzen kunnen de Risk Game tot 10 keer achter elkaar spelen met één gewonnen bedrag.

Conclusie

Het fijne van de uitbetalingen is dat alle mogelijke prijzen hoger zijn dan de inzet. De 2021 Hit Slot biedt misschien niet zoveel entertainment, maar het spel zit wel goed in elkaar. Spelers die graag het overzicht willen behouden en geen waarde hechten aan gekke thema’s zijn aan het juiste adres. De klassieke symbolen zijn vermakelijk en het uitbetalingspercentage is hoog.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

augustus 2021

Features icon
Features

Risk Game, Bonusspel

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

3 / 5

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,05 t/m €50