Chaos Crew logo logo

Chaos Crew gokkast

Chaos Crew gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Chaos Crew
Start gratis spel
Close icon
Chaos Crew logo
Ontvang bij Chaos Crew
Ontvang bij Chaos Crew
Uitbetalingspercentage RTP
96,3%
Volatiliteit / variantie
Hoog

Het Chaos Crewslot werd op 19 september 2020 uitgebracht door de spelprovider Hacksaw Gaming. De spelontwikkelaar staat vooral bekend om zijn online kraskaarten, maar richt zijn pijlen steeds meer op de slots. Wederom is er gekozen voor een uniek thema, waarin de cartoonpersonages de hoofdrol spelen. Het Chaos Crew heeft een komische, kleurrijke en avontuurlijke uitstraling, iets wat de meeste casinospelers wel kunnen waarderen. Het punkachtige design heeft ook nog iets mysterieus. Het is mogelijk om eerst gratis te oefenen op het Chaos Crewslot.

Uitleg

Het Chaos Crewslot beschikt over vijf rollen, vijf rijen en 15 winlijnen. Het aantal winlijnen kan niet worden aangepast. De hoofdprijs bedraagt 10.000 keer de inzet, oftewel één miljoen euro. De minimale inzet bedraagt 0,20 euro per spin, terwijl er maximaal 100,00 euro per spin kan worden ingezet. Het theoretische uitkeringspercentage is 96,30%, wat boven het gemiddelde ligt ten opzicht van de meeste populaire spellen bij het online gokken. De symbolen zijn bijzonder te noemen. Er verschijnen bijvoorbeeld doodshoofden, hersenen en motten op de speelrollen. Gelukkig zijn er ook nog Wild-symbolen aanwezig die prijzen uitkeren met een vermenigvuldiger.

Gratis spins

De gratis spins zijn het hoogtepunt op het Chaos Crew gokkast van Hacksaw Gaming. De speler kan de free spins vrijspelen door drie of meer Scatter-symbolen te draaien, maar er is ook een Buy-a-Bonus Feature beschikbaar voor 129 keer de inzet. Er worden een drietal re-spins toegekend, maar dat aantal kan de speler steeds opnieuw resetten door de juiste symbolen te draaien. Na iedere combinatie zal de teller wederom op drie re-spins worden gezet. Het bonusspel komt ten einde als de deelnemer geen prijs wint in drie opeenvolgende re-spins. Echter is er wel nog iets bijzonders aan de gratis spins. Er staat boven iedere speelrol namelijk een vermenigvuldiger en dat kan voor extra hoge uitbetalingen zorgen. De vermenigvuldiger zal de deelnemer activeren door het Cranky-symbool te draaien. Er worden gedurende het bonusspel dan ook de hoogst mogelijke prijzen uitgekeerd.

Conclusie

Het Chaos Crewslot is een spel dat de meeste spelers zal doen verbazen. Dat komt voornamelijk door de hoge uitbetalingen in het bonusspel en het opvallende thema. Het punkachtige speelthema zorgt voor een unieke speelsfeer. Daarnaast kunnen de uitbetalingen hoog zijn, maar is het ook een redelijk grillig kansspel. Het uitbetalingspercentage is weldik in orde, dat geldt eveneens voor de inzetlimieten.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

19 september 2020

Features icon
Features

Respins met Mystery prijzen, Gratis Spins, Mystery Vermenigvuldigers

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 15

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €100