Joker’s Jewels logo logo

Joker’s Jewels gokkast

Joker’s Jewels gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Joker’s Jewels
Start gratis spel
Close icon
Joker’s Jewels logo
Ontvang bij Joker’s Jewels
Ontvang bij Joker’s Jewels
Software ontwikkelaar Logo software
Pragmatic Play
Uitbetalingspercentage RTP
96,5%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Het spel Joker’s Jewels ziet er redelijk eenvoudig uit, maar de prijzen zijn dat zeker niet. Het gaat om een gokkast met een ouderwetse opzet. Opvallend is wel dat alle features ontbreken, er is bijvoorbeeld geen bonusspel, er zijn geen Wild-symbolen en ook geen vermenigvuldigers. Daarentegen is het theoretische uitbetalingspercentage wel erg hoog. Gratis meespelen kan onderin de review.

Uitleg

Er zal gespeeld worden op vijf rollen en met een drietal rijen. Hoewel het om een ouderwetse gokkast gaat ziet het er grafisch gezien allemaal professioneel uit. De minimale inzet is slechts vijf eurocent per draai en er kan tot maximaal 25 euro per spin worden ingezet. Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,5% en de variantie is medium.

Symbolen

Aangezien er geen features of bonusgames zijn zullen de hoge geldprijzen worden weggegeven in het reguliere spel. Bij een inzet van vijf eurocent kan je al vijftig euro pakken in één enkele spin. Speel je echter met de maximale inzet dan staat de hoofdprijs op 25.000 euro per draai. Deze torenhoge geldprijzen kunnen worden gewonnen door het symbool van de joker vijfmaal op een winlijn te krijgen.

Scatter-symbool

Er komt op de Joker’s Jewels gokkast een Scatter-symbool voorbij, al zal deze geen toegang geven tot een bonusspel of gratis spins opleveren. De Scatter keert wel een geldprijs uit, maar dat is dan ook echt alles. Echter zijn deze geldprijzen wel behoorlijk hoog. Vijf Scatter-symbolen kan namelijk 250 keer de inzet opleveren, terwijl drie Scatter-symbolen al goed zijn voor tien keer de totale inzet per spin.

Conclusie

De Joker’s Jewels gokkast is één van de simpelste spellen in het online casino. Verwacht geen ingewikkelde features, maar juist een standaard spel waarbij het allemaal draait om geluk. Toch zal de Scatter-symbool wel voor meer spanning en speelplezier zorgen. Check hier ook nog even de Epic Joker speelautomaat.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

november 2016

Features icon
Features

Scatter-symbool

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 5

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,05 t/m €25