Fruit Shop logo logo

Fruit Shop gokkast

Fruit Shop gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Fruit Shop
Start gratis spel
Close icon
Fruit Shop logo
Ontvang bij Fruit Shop
Ontvang bij Fruit Shop
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,7%
Volatiliteit / variantie
Laag

Ken jij je klassiekers

Met het spel Fruit shop gaan we terug naar de oorsprong van de gokkast. We hebben het over de traditionele fruitmachine. De kracht die achter die eenvoud zit maakt deze machines tot tijdloze iconen. Het fruitige thema komt ook voor op andere speelautomaten, waaronder Fruit Case en Fruitshop Christmas Edition.

Een fruitig spelletje

De machine zelf heeft de bekende fruitsymbolen op de rollen staan. Je speelt het spel tegen een redelijk neutrale – ietwat saaie – achtergrond. Naast de fruitsymbolen zie je ook de 10, J, Q, K en A op de rollen staan. In het beeld zie je 5 rollen met op iedere rol 3 zichtbare symbolen. Naast deze symbolen is daar ook de Wild. Dit is een symbool wat ze wel wat mooier hadden mogen uitgeven. Het is namelijk alleen maar de naam van het spel met een simpel achtergrondje.

Winst maken bij het fruitspel

Winst maken bij dit spel is redelijk eenvoudig. Je zet in op een 15 tal winlijnen, waarbij je inzet met munten. Een munt kan een waarde hebben van 1 eurocent per stuk maar deze kan ook oplopen. Je kan inzetten met één munt per winlijn maar daarnaast kan je ook meerdere munten inzetten per winlijn. In totaal kan je inzetten met 15 eurocent per spin oplopend tot 150 euro per spin. Jouw waarde van de winst wordt voor je uitgedrukt in de vorm van munten. Een hogere muntwaarde houdt dus ook in dat je een hogere winst maakt. Het is dus aan jou wat je wil; inzetten met een halfwas waarde en een lage winst of inzetten met een hoge waarde en een hoge winst.

De functie van de Wild

We benoemden de Wild zojuist. Dit is een symbool wat meerdere functies heeft in het spel. Een van de functies is de waarde ervan. De Wild heeft namelijk naar verhouding de hoogste symboolwaarde. Daarnaast is de Wild in staat om ieder willekeurig symbool op je winlijnen te vervangen. Jij kan op die manier sneller winst maken en bovendien ook hogere winsten maken met het spel. De Wild is dus een soort joker.

Bediening:

Op het moment dat jij een winlijn krijgt met fruitsymbolen erop zal het bonusspel beginnen. Dat is het spel wat het voor de spelers interessant maakt omdat er hoge winsten mee gemaakt kunnen worden. Het bonusspel komt in de vorm van free spins. Je zal minstens 1 free spin en maximaal 5 free spins winnen. Hoe die waarde berekend is zie je in de free spins wintabel op je scherm. De winsten die je maakt tijdens de free spins spellen tellen dubbel omdat er een x2 multiplier in verwerkt zit. Ook tijdens de free spins kan je extra free spins verdienen en daarbij tellen ook de symbolen van 10 oplopend tot A mee.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

november 2013

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 15

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,15 t/m €150