FairyTale Legends Red Riding Hood logo logo

FairyTale Legends Red Riding Hood gokkast

FairyTale Legends Red Riding Hood gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij FairyTale Legends Red Riding Hood
Start gratis spel
Close icon
FairyTale Legends Red Riding Hood logo
Ontvang bij FairyTale Legends Red Riding Hood
Ontvang bij FairyTale Legends Red Riding Hood
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,3%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Voor wie nog in sprookjes gelooft

Sprookjes; wie is er niet groot mee geworden. Het sprookje van Roodkapje is wel het meest geliefde sprookje bij kleine kinderen. Het loopt in het verhaal voor Roodkapje goed af. Of dit spel van Netent wat hierop gebaseerd is voor jou ook zo goed afloopt heb je zelf in de hand. Het spel lijkt in de basis wel een beetje op de Hansel & Gretel gokkast.

Een spel uit een serie

Spelontwikkelaar Netent had een goed idee; een serie gokkasten uitbrengen waarin alles draait om één bepaald sprookje. Red Riding Hood is dan ook een deel van die serie. Het zijn gokkasten die een leuk thema verwerkt in het beeld hebben zitten. De kern van de spellen is echter normaal; het is een gokkast met meerdere rollen en met meerdere symbolen.

Het uiterlijk van het spel

Bij het spel over Roodkapje volg je Roodkapje onderweg naar het huis van haar grootmoeder. Tijdens het draaien van de rollen zie je haar lopen over het pad. Heb je winst, dan komt er een mooie 3D feature voor jou die het spellen de moeite waard maakt. De symbolen van het spel hebben voor een deel met sprookjes, en dan in het bijzonder Roodkapje te maken. Daarnaast tref je op de rollen van het spel de bekende kaartsymbolen 10, J, Q, K en A aan.

Het doel van het spel

Ga je dit spel spelen, dan is het de bedoeling dat jij meerdere gelijke symbolen op één winlijn verzamelt. Welke symbolen dat kunnen zijn zie je duidelijk in het winschema. Je ziet daar de diverse symbolen en de waarde die ze hebben. Het is dan ook gelijk duidelijk; de kaartsymbolen hebben naar verhouding de laagste waarde. De thema symbolen hebben de hoogste waarde. Er zitten ook speciale symbolen in het spel verwerkt; de Wilds. Die hebben de functie van een joker. Ze kunnen ieder willekeurig ander symbool vervangen om zodoende op een gemakkelijkere manier winst te maken.

Een sprookje op je rollen

Hij klinkt als een sprookjesfiguur; de sticky wild re-spin. We hebben het hier gewoon over Roodkapje. Ze kan als Wild voorkomen op rol 2, 3 of 4. Heb je twee van deze wild symbolen in beeld, dan worden ze sticky en re-spin. Dat houdt in dat er eerst een winst wordt uitbetaald wanneer dat van toepassing is maar vervolgens blijven ze nog even op je rollen staan tijdens een volgende spin. Zodoende heb je dus meer kansen op winst bij een volgende spin.

Bediening:

Dit spel heeft een leuk verrassingseffect wat het spelen de moeite waard maakt. Er zitten random features in verwerkt, zoals de elf die jou een cluster van 5 tot 9 winstsymbolen bezorgt, de Fairy surprise en de Fairy Wild Spin. Het elfje in beeld is dus altijd winstgevend, maar welke winst je behaalt is nog een verrassing.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2016

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €200