Elvis: The King Lives logo logo

Elvis: The King Lives gokkast

Elvis: The King Lives gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Big Time Gaming
Uitbetalingspercentage RTP
96,1%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De legende Elvis Presley is al een hele lange tijd niet meer onder ons, maar desondanks gaan er nog geruchten die beweren dat de beste man nog leeft. Dat was reden genoeg voor ontwikkelaar WMS om de Elvis: The King Lives gokkast te creëren. Deze speelautomaat ziet er prachtig uit en ook de muziek is perfect. Gratis oefenen kan natuurlijk onderin de review.

Uitleg

Er zal op de Elvis: The King Lives gokkast kent een unieke en innovatieve opzet. Er zijn namelijk twee verschillende gokkasten die elk veertig winlijnen hebben, oftewel tachtig winlijnen bij elkaar. Er dient minimaal 30 eurocent per draai ingezet te worden en de maximale inzet is 200 euro per spin. Alle symbolen verschijnen in Stacked op de rollen. Het Wild-symbool is te herkennen aan de afbeelding van Elvis Presley. Het Scatter-symbool is de afbeelding van de gouden grammofoonplaten. Het theoretische uitbetalingspercentage is 96,06% en de variantie is medium.

Bonusspel

De grammofoonplaten moeten op rol drie, vier en vijf komen te staan om toegang te krijgen tot het bonusspel. Het is mogelijk om tot maximaal twintig gratis spins per keer te winnen, dan zal er naast de drie Scatter-symbolen ook nog een combinatie moeten ontstaan van minimaal vier identieke symbolen. Daarnaast mag je voorafgaand aan de gratis spins ook nog een nummer van Elvis uitzoeken op de jukebox. Kies het juiste nummer en je wint nog meer kosteloze draaien of een cash geldprijs.

Conclusie

De Elvis: The King Lives gokkast is niet alleen leuk, het is ook een innovatief spel. Deze unieke opzet zal voor meer speelplezier zorgen, het is namelijk een keer wat anders. Er worden regelmatig kleine prijzen gewonnen, maar ook de echte klappers gaan er zo nu en dan uit. Check hier ook nog even de Kiss gokkast.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

november 2013

Features icon
Features

Extra Wild-symbolen, Gratis Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

2 / 40

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,30 t/m €200