Divine Fortune logo logo

Divine Fortune gokkast

Divine Fortune gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Divine Fortune
Start gratis spel
Close icon
Divine Fortune logo
Ontvang bij Divine Fortune
Ontvang bij Divine Fortune
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,6%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Het uiterlijk van het spel zelf

Het spel speel je op een mythologische achtergrond. Je ziet Grieks cultuurgoed en daarop speel je met 5 wielen, en een totaal van 20 winlijnen. De symbolen die je op de lijnen ziet terugkomen zie je in de wintabel. Daarin kan je ook lezen hoeveel symbolen jij moet verzamelen om een winnende combinatie te scoren. De score die er aan verbonden zit lees je ook af in de wintabel. Het is een spel waarin wilds voorkomen. Een Wild is een soort joker die ieder willekeurig ander symbool kan overnemen om zodoende een winnende combinatie te maken. Pegasus, het magische paard, is de Wild in het spel. Je ziet hem zowel in het basisspel als het bonusspel terugkeren. Op het moment dat Pegasus over het hele wiel heen steigert wordt het hele wiel een wild symbool. Je krijgt dan opnieuw een spin waarbij alle Wild symbolen een rij lager komen te staan. Bekijk ook de andere gokkasten van de ontwikkelaar Net Entertainment!

Jouw inzet bij het spel

Inzetten bij het spel Divine Fortune doe je met munten. Hoeveel die munten waard zijn bepaal je helemaal zelf. Jij kan een munt een waarde geven van 1 eurocent oplopend tot 50 eurocent. Je kan dan ook per winlijn inzetten waardoor je met minimaal 20 eurocent en maximaal 100 euro per spin inzet. Er is een progressieve jackpot aan het spel verbonden. Het maakt niet uit hoeveel je inzet bij deze jackpot aangezien er iedere keer een bepaald percentage van jouw inzet aan de jackpot wordt toegevoegd.  De hoogte van je inzet vergroot echter wel de kans dat jij de jackpot wint.

Free spins bij het spel

 Verschijnt het Free Spins symbool driemaal op je rollen, dan begint voor jou een extra dimensie van het spel. Hoeveel meer symbolen je had, hoeveel meer spelrondes je krijgt. Met 3 bonussymbolen mag je 5 free spins draaien. Met 4 bonussymbolen krijg je 8 free spins en met 5 bonussymbolen krijg je wel 12 free spins. Tijdens het spel verandert een Wild symbool in een expanded symbool wat over het hele wiel heen doorloopt.

Bediening:

Bij het bonusspel komt de jackpot om de hoek kijken. Je hebt drie pegasus munten nodig om dit spel te spelen. Die munten worden in een vaas naast het beeldscherm gestopt. Jij spaart door tijdens de re-spins. Ieder veldje op je scherm wordt een wiel op zich. De munten die jij had gespaard worden op een willekeurige plek ingezet. Je kan per munt minimaal 10 keer je inzet verdienen, maar je kan maximaal 200 keer je inzet verdienen. Heb jij een hele rij vol met gouden munten gescoord; dan win je de minor jackpot. Heb je 3 rijen vol gouden munten; dan is de mega jackpot voor jou.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

januari 2019

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €100