Diamond Strike logo logo

Diamond Strike gokkast

Diamond Strike gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Diamond Strike
Start gratis spel
Close icon
Diamond Strike logo
Ontvang bij Diamond Strike
Ontvang bij Diamond Strike
Software ontwikkelaar Logo software
Pragmatic Play
Uitbetalingspercentage RTP
96,5%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De Diamond Strike gokkast van Pragmatic Play werd in 2017 op de markt gebracht. Deze speelautomaat is weliswaar niet de meest opmerkelijke titel uit het assortiment, maar veel spelers hebben al het nodige plezier mogen beleven met dit spel. De Diamond Strike gokkast zit vol met leuke features, waaronder gratis spins en een hoofdprijs van duizend keer de inzet.

Uitleg

Er zal op de Diamond Strike gokkast gespeeld worden op vijf rollen en met drie rijen. Er zijn twintig vaste winlijnen, wat wilt zeggen dat het aantal niet aangepast kan worden. De minimale inzet is twintig eurocent en er kan maximaal 75 euro per draai worden ingezet. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op 96,48% en de variantie is medium.

Symbolen

Er komen weer allerlei oude en vertrouwde symbolen voorbij op de rollen. Er moet dan gedacht worden aan de diamanten, bellen en de zevens. Het Wild-symbool is te herkennen aan de afbeelding van een diamant. De meest lucratieve symbolen zijn de Wild-symbolen en de rode zevens, die keren namelijk driehonderd en tweehonderd munten uit bij een 5-of-a-Kind.

Gratis spins

Er zijn ook ‘Free Spins symbolen’ aanwezig op de rollen, deze kunnen uitsluitend op rol één, drie en vijf komen te staan. In dat geval ontvang je acht gratis draaien met extra Wild-symbolen op de rollen. De kans dat je een grote prijs pakt is dan ook groter tijdens de gratis spins modus.

Jackpots

De droom van elke speler is om de jackpot te winnen en dat is goed mogelijk op de Diamond Strike gokkast. Als jij minimaal drie Scatter-symbolen op de rollen ziet verschijnen dan zal de Jackpot Bonus Game starten. Je wint minimaal tien keer de inzet (Mini Jackpot) en maximaal duizend keer de inzet (Mega Jackpot).

Conclusie

De Diamond Strike gokkast beschikt over de bekende klassieke symbolen, maar kent toch ook wel een moderne en snelle manier van spelen. Vooral de mogelijkheid tot het winnen van één van de vier jackpots is erg interessant. Bekijk ook eens de Diamond Empire gokkast!


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

september 2017

Features icon
Features

Gratis Spins, Extra Wilds, 4 Jackpots

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €75