Yokozuna Clash logo logo

Yokozuna Clash gokkast

Yokozuna Clash gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Yokozuna Clash
Start gratis spel
Close icon
Yokozuna Clash logo
Ontvang bij Yokozuna Clash
Ontvang bij Yokozuna Clash
Software ontwikkelaar Logo software
YGGDRASIL
Uitbetalingspercentage RTP
96,3%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De online gokkast Yokozuna Clash is één van de meest vermakelijke spellen van de ontwikkelaar Yggdrasil Gaming. Het spel kent de sport Sumo als thema en dat is ook wel echt overal terug te zien. Sumo worstelen is een wereldberoemde sport, die vooral in de Aziatische landen razend populair is. Het lijkt er dan ook wel stiekem op dat Yggdrasil hiermee de Aziatische markt wilt aanspreken. Je kan op de gokkast genieten van mooie features en fikse uitbetalingen. Gratis spelen op de Yokozuna Clash gokkast kan onderin de review.

Uitleg

Jij kan op de Yokozuna Clash speelautomaat genieten van een ‘Win All Ways mechanisme’. Fit wilt zeggen dat er geen winlijnen zijn en jij op alle mogelijke manieren een combinatie kan maken op de rollen. En uitbetalingen kan je dus ook van beide kanten verwachten, waardoor je eigenlijk dubbel zoveel kans maakt op een geweldige prijs.

De minimale inzet is tien eurocent per draai en de maximale inzet is 125 euro per spin. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op 96,30%, wat prima is voor een online kansspel. De variantie is wat lager, maar de features komen wel vaak voorbij.

Symbolen

Er komt ook een Wild-symbool voor op de Yokozuna Clash gokkast en deze kan vrijwel alle andere symbolen vervangen. Er zijn een viertal premium symbolen aanwezig, namelijk de tijger, de draak, het schildpad en de vogel. Deze symbolen kunnen maximaal twaalf keer de inzet per draai opleveren. Verder zijn er ook nog enkele kaartsymbolen en die keren maximaal 0,8 keer de inzet uit. Het klinkt dus alsof de uitbetaling wat laag zijn, maar vergis je niet. Je kan namelijk meerdere combinaties draaien in één spin en dan loopt de winst aardig hoog op.

Gratis spins

De Scatter-symbolen kunnen niet worden vervangen door de Wild-symbolen en dat heeft een reden. Twee Scatter-symbolen of meer levert je namelijk gratis spins op. Het is ook gelijk een grappig bonusspel, want jij zal plaatsnemen in de ring. Bij iedere winnende combinatie op de rollen zal de tegenstander een stapje achteruit worden gezet. Wanneer de tegenstander uit de ring valt, dan heb je gewonnen. Overigens zijn er tijdens de gratis spins ook meer Wild-symbolen in het spel, zijn de vermenigvuldigers hoger en de uitbetalingen nog forser.

Conclusie

De Yokozuna Clash gokkast ziet er qua vormgeving echt prachtig uit. Het bonusspel en de gratis spins zijn misschien wel het hoogtepuntje op deze speelautomaat. Je kan leuke prijzen winnen en ook de features worden veel vergeven. Al met al een top slot van Yggdrasil!

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

augustus 2019

Features icon
Features

Wild, Scatter

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 243

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €125