Yakuza logo logo

Yakuza gokkast

Yakuza gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Thunderkick
Uitbetalingspercentage RTP
91,5%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Waan je in de wereld van Japanse tradities, samoerai zwaarden, maffia en personages die lijken alsof ze uit de Matrix zijn gestapt. Zodra je het spel opent hoor je zeer fijne traditionele muziek. Af en toe komt het geluid van een zwaardgevecht je toegevlogen. Twee lampionnen in de bovenhoeken voorzien het spel van sfeer. De combinatie van al deze factoren maakt dit spel bijzonder, maar ook een beetje vreemd. Het lijkt erop dat spelontwikkelaar Fugaso een video slot wilde maken dat allerlei generaties bijeenbracht. Aan de animaties en illustraties ligt het in ieder geval zeker niet bij Yakuza.

Yakuza betekend “Het extreme Pad”. In Japan is Yakuza een grote criminele bende. Vaak zijn de leden mannen met tattoos (Irezumi) over het gehele lichaam en strak in het pak. De bende wordt gezien als een van de meest georganiseerde en geavanceerde criminele bendes in de wereld. We hebben het hier dan ook niet over een kleine groep gangsters. Volgens de Japanse politie telde de bende in de jaren 60 ongeveer 184.000 leden. Tegenwoordig is de groep afgeslankt naar ‘maar’ 39.100 leden. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat Japan zeer welvarend is en mensen voor een andere carrière kunnen kiezen.

UITLEG

Yakuza is een van de nieuwere spellen van Fugaso en dat is er zeker aan af te zien. Het spel speel je op een veld van 5 rollen, 3 rijen en 20 selecteerbare winlijnen. Symbolen die je terugvindt zijn de kaartsymbolen Harten, Klaver, Schoppen en Ruiten. Deze zijn allemaal een beetje duister vormgegeven. Maar vergeet de welbekende ninja ster niet, of wat dacht je van een Desert Eagle pistool, samoerai zwaard, een pak met geld en een stapel kaarten. Inzetten op dit spel doe je vanaf 2 cent en maximaal 100 euro per spin.

De bendeleider is te herkennen aan de kalige man. Hij fungeert als het Wild-Symbool en vervangt alle andere symbolen behalve de Scatter. De Scatter kan je gratis spins opleveren en een Yakuza Bonus Ronde.

JACKPOTS

Dit spel beschikt ook over drie progressieve jackpots als je met echt geld speelt! Als je dit spel in de gratis modus speelt, dan zullen ze volledig leeg zijn. Maar als je voor echt geld speelt, dan gaat er steeds een stukje van de inzet naar de jackpot. Er zijn drie jackpots te winnen; Mini, Midi en Maxi. Hij valt helemaal willekeurig, dus je hebt wat geluk nodig.

CONCLUSIE

Wij hopen zeer dat Fugaso hoogstpersoonlijke toestemming heeft gekregen van de Yakuza bende, want we willen niet dat ze de Russische makers opzoeken om ze een lesje te leren. In alle eerlijkheid, dit spel ziet er heel goed uit met fijne muziek. Dus waarom zou Yakuza boos worden? Helemaal in Oosterse sferen? Probeer dan ook Koi Princes of Super Graphics Super Lucky eens!

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2017

Features icon
Features

Wilds, Free spins, Bonus spel, Scatter

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,02 t/m €100