Win Win logo logo

Win Win gokkast

Win Win gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,1%
Volatiliteit / variantie
Hoog

De online gokkast Win Win is een nieuw spel van de ontwikkelaar ELK Studios. Deze Zweedse gameprovider heeft voor een moderne fruitkast gekozen, maar wel een hele bijzondere. Jij krijgt namelijk de kans om onwijs veel gratis spins te winnen en prijzen te pakken met een hele hoge vermenigvuldiger. Iedere spin kan uitmonden in een geweldige prijs van 500 keer de inzet. Gratis oefenen kan wederom onderin de review.

Uitleg

Er zal op de Win Win gokkast worden gespeeld met een minimale inzet van twintig eurocent per draai, terwijl de maximale inzet op honderd euro per spin staat. Een winnende combinatie bestaat uit drie of meer dezelfde symbolen naast elkaar op één van de winlijnen. Er zijn zeventien winlijnen beschikbaar. Alle winsten die worden bereikt met de middelste winlijn worden extra hoog uitgekeerd. Een combinatie met driemaal de gouden 777 en twee WIN-symbolen kan je op de middelste lijn zomaar 500 keer de inzet opleveren. Eigenlijk kunnen de WIN-symbolen als vermenigvuldigers worden gezien. Mocht je op de speciale winlijn trouwens hetzelfde symbool draaien op de eerste en de laatste rol, dan krijg je nog een gratis re-spin en die twee symbolen blijven gewoon staan.

Gratis spins

ELK Studios heeft voor een speciaal mechanisme gekozen, waarbij alle spelers de mogelijkheid krijgen om een onbeperkt aantal gratis spins te winnen. Door drie bonussymbolen op de rollen te krijgen kan jij de bonusronde bereiken. Maar op de middelste lijn voldoen ook twee bonussymbolen en een WIN-symbool. Je mag beginnen met spinnen en dat volledig kosteloos. Er is ook nog een vermenigvuldiger aanwezig en die kan oplopen tot maar liefst tien keer. Bij iedere winst zal de vermenigvuldiger stijgen. Wanneer je geen prijs wint met de laagste vermenigvuldiger, dan is het bonusspel afgelopen.

Conclusie

De Win Win gokkast is weer eens wat nieuws, lekker verfrissend. Dit komt door het unieke mechanisme. Vooral de middelste winlijn moet je goed in de gaten houden, want combinaties op die lijn kunnen jouw saldo echt flink opkrikken. Daarnaast zijn de bonusrondes echt heel spannend en mogelijk ook zeer winstgevend.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

augustus 2019

Features icon
Features

Bonus, Vermenigvuldiger

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

3 / 17

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €100