Wild Worlds logo logo

Wild Worlds gokkast

Wild Worlds gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Wild Worlds
Start gratis spel
Close icon
Wild Worlds logo
Ontvang bij Wild Worlds
Ontvang bij Wild Worlds
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,5%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Net Entertainment zit nooit stil en brengt jaarlijks vele nieuwe gokkasten uit. In april 2019 bracht deze gameprovider het spel ‘Wild Worlds’ op de markt. Drie superhelden spelen de hoofdrol op deze speelautomaat en moeten ons beschermen tegen de kwade monsters. Het is een spannend thema geworden, maar het grootste pluspunt is dat je er mooie geldprijzen mee kan winnen. Onderin de review krijg je natuurlijk wederom de mogelijkheid om gratis te oefenen op de Wild Worlds gokkast.

Uitleg

Er zal op de Wild Worlds gokkast worden gespeeld op een matrix van vijf bij vijf symbolen. Er is gekozen voor een Avalanche mechanisme, dit is misschien niet nieuw maar wel onwijs handig. Zodra er een winnende combinatie ontstaat, dan worden de prijswinnende symbolen weggehaald uit het spel. Er verschijnen weer nieuwe symbolen op die plaatsen, zonder dat je daar ook maar een cent voor hoeft in te zetten. Je krijgt hierdoor een extra gratis kans op een prijs. Het komt regelmatig voor dat er een kettingreactie aan combinatie ontstaat en de winst aardig hard zal oplopen.

Een winnende combinatie begint bij minimaal drie identieke symbolen, maar deze moeten wel op één lijn komen te staan. Zo’n lijn kan zowel verticaal als horizontaal zijn. De minimale inzet is twintig eurocent per draai en er kan maximaal 400 euro per spin worden ingezet. Het uitkeringspercentage is 96,47% en de variantie is medium. Het meest winstgevende symbool is de zwarte edelsteen, een combinatie met vijf van deze afbeelding van honderd keer de inzet opleveren. Dit geldt overigens ook voor het altijd handige Wild-symbool op de Wild Worlds speelautomaat.

Mini-Features

De Wild Worlds gokkast beschikt niet over één, maar twee verschillende mini-features. Deze features kennen de namen ‘Destroy’ en ‘Hero Wilds’. De Destroy Feature kan op een willekeurig moment worden geactiveerd, maar alleen als je geen prijs uit de draai hebt gehaald. Een superheld zal op de rollen verschijnen en enkele symbolen kapotslaan. Er verschijnen dan nieuwe symbolen op het speelscherm, waardoor je dus een gratis extra kans hebt.

De Hero Wilds Feature is heel eenvoudig. Het Hero-symbool fungeert namelijk als Wild-symbool. Zodra die afbeelding onderdeel is geworden van een combinatie, dan kan deze feature geactiveerd worden. Er kunnen dan nieuwe Wild-symbolen op de rollen worden geplaatst en voor een winstgevende kettingreactie aan prijzen zorgen.

Gratis spins

De bonusronde op de Wild Worlds gokkast is redelijk moeilijk om te bereiken, maar wel heel winstgevend. Je krijgt acht gratis draaien op de gokkast, maar daarvoor moeten wel minimaal drie Scatter-symbolen op de rollen verschijnen. De gratis spins worden gespeeld in een bepaalde wereld, er zijn er in totaal drie. Elke wereld brengt een eigen voordeel, bijvoorbeeld extra Wild-symbolen. Je moet proberen om monsters te verslaan tijdens de gratis spins, simpelweg door winnende combinaties te vormen. Zijn de monsters verslagen, dan mag je nog een keer gratis draaien in één van de andere twee werelden.

Conclusie

De Wild Worlds gokkast is een echte topper van ontwikkelaar Net Entertainment. De leuke features, de gratis spins en de torenhoge uitbetalingen zorgen voor voldoende spanning en speelplezier. Het uitbetalingspercentage is dik in orde!


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2019

Features icon
Features

Hero Wilds, Gratis Spins, Extra Wild-symbolen, Extra winstkans

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 5

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €400