Wild Wheel Big Money logo logo

Wild Wheel Big Money gokkast

Wild Wheel Big Money gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Wild Wheel Big Money
Start gratis spel
Close icon
Wild Wheel Big Money logo
Ontvang bij Wild Wheel Big Money
Ontvang bij Wild Wheel Big Money
Software ontwikkelaar Logo software
Push Gaming
Uitbetalingspercentage RTP
97,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De Wild Wheel Big Money gokkast is van de ontwikkelaar Push Gaming. Deze speelautomaat staat bekend om zijn unieke features, waaronder de Linked Reels en een spannend prijzenrad. Maar dat is bij lange na nog niet alles. Wil je ook andere gokkasten van deze ontwikkelaar uittesten, speel dan mee op de Peter and the Lost boys gokkast of de Jammin’ Jams speelautomaat.

Uitleg

Er zal op de Wild Wheel Big Money gokkast gespeeld worden op vijf rollen en met drie rijen. Er zijn twintig vaste winlijnen, deze kunnen helaas niet worden aangepast. Er dient minimaal twintig eurocent per spin ingezet te worden, terwijl de high-rollers ook met een inzet van honderd euro per draai kunnen spelen. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op 96,98% en de variantie is medium.

Symbolen

Rijkdom is het thema op de Wild Wheel Big Money gokkast, dit zie je ook voortdurend terugkomen in de symbolen. De geldkluis kan een prachtige prijs van dertig keer de inzet opleveren, terwijl de spaarpot in het beste geval twintig keer de inzet waard zal zijn. De overige symbolen betalen tussen de één en vijftien keer de inzet uit.

Nudging Wilds

Het Wild-symbool kan uitsluitend op rol twee, drie en vier komen te staan. Deze Wild is extra bijzonder, het is namelijk een Nudging Wild. Zodra het symbool op jouw speelscherm komt te staan, dan zal deze uitklappen over de hele speelrol. Dit levert vaak een mooie prijs op!

Prijzenrad

Het prijzenrad is misschien wel het hoogtepunt op de Wild Wheel Big Money. Als driemaal het Wild-symbool op de rollen verschijnt, dan zal de prijzenrad geactiveerd worden. Draai aan het rad en bekijk op welke prijs deze zal uitkomen. Er kan gedacht worden aan een cashprijs, veel gratis spins of een upgrade naar een nog lucratiever prijzenrad. Er kan maximaal 1500 keer de inzet gewonnen worden op de Wild Wheel Bonus.

Conclusie

De Wild Wheel Big Money gokkast is spannend en kent een prachtig design. Het thema zal veel casinospelers aanspreken en ook de geldprijzen zorgen voor extra vermaak. Het hoge uitbetalingspercentage is ook zeker een mooi voordeel.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

december 2017

Features icon
Features

Gratis Spins, Linked Reels

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €100