Wild Water logo logo

Wild Water gokkast

Wild Water gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,4%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Waan je in de sixties

Het spel Wild Water neemt jou als gokker mee naar de sixties. We gaan terug naar de periode waarin jongeren voor het eerst met een surfplank over de golven heen scheerden. Het is eveneens de periode waarin de eerste plannen voor een Jaws film werden bedacht. Bij dit spel ga je naar een strandfeest waarbij het draait om surfplezier.

Een mooie zonnige vormgeving

Met de pastelkleurige patronen die zo bekend zijn uit deze periode ga je naar het strand waar surfers de dienst uit maken. Tegen een tropisch muziekje zit jij in een decor met zon, zee, strand, golven en meeuwen. Daarnaast kom je uiteraard de hogere kaartsymbolen J, Q, K en A tegen op de rollen van de gokkast. Hoe mooi en vernieuwend het thema ook mag zijn; het spel zelf is nog altijd een klassiek systeem van Netent. Met 5 rollen met ieder 3 symbolen erop speel je het spel op 20 winlijnen. Dat houdt in dat jij symbolen op die winlijnen moet zien te verzamelen. Daarbij heb je tactiek nodig en bovendien komt er een flinke dosis geluk aan te pas.

Jouw inzet bij het spel

Ga je deze gokkast spelen, dan kan je dat doen door in te zetten op alle 20 winlijnen. Met een inzet vanaf 1 eurocent per winlijn zet je dus al in vanaf 20 eurocent. Je kan het echter via hogere muntwaardes oplopend tot 50 eurocent en meerdere munten per winlijn al snel laten oplopen tot 100 euro per spin. Dat maakt dit spel tot een heel gewild spel voor zowel de beginnende spelers als de high rollers onder ons. Denk er altijd aan dat jouw winst wordt uitbetaald in credits met de waarde van jouw inzet. Had je dus karig ingezet met een waarde van 1 eurocent dan mag je erop rekenen dat de uitbetaling ook uiterst laag zal zijn. Het grote geld kan gewonnen worden op de Hall of Gods gokkast!

Winnen met Wilds en Stacked Wilds

Bij dit spel heb je een hulplijn in de vorm van meerdere Wilds. Je hebt de enkelvoudige Wild die één symboolvenstertje als afmeting heeft en daarnaast heb je de Stacked Wild die zomaar een hele rol kan bedekken. Beiden zijn ze in staat om als een joker te fungeren en ieder willekeurig symbool te vervangen. Daarnaast hebben de Wilds de hoogste symboolwaarde. Naast de Wilds en de Stacked Wilds is er nog een speciaal symbool; de scatter. Dit is een symbool wat jou geluk brengt in de vorm van free spins. Tijdens het free spinns gedeelte is het mogelijk dat je alle surfers tegelijk op de rollen van je spel krijgt waardoor je een bonuswinst van wel 200 maal je inzet kan verdienen.

De knoppen van dit woelige spel

Spin – start een spin in het spel
Bet – bepaal de hoogte van je inzet
Coin Value – Bepaal de waarde van je munten
Autoplay – de computer surft een poos automatisch; je hoeft niks in te voeren.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

maart 2014

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €100