Wild Thing logo logo

Wild Thing gokkast

Wild Thing gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
95,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Winst zonder gecompliceerd gedoe

Houd jij niet van gecompliceerd maar wil je wel gewoon winst maken bij een gokkast, dan is Wild Thing jouw ding. Je zet in op twee spellen; het basisspel en het vervolgspel. Bij het basisspel gaat het erom dat er credits worden verdiend. Die credits ga je naderhand weer inzetten bij het vervolgspel.

Begin bij de basis

Ga je het spel Wild Thing spelen, dan zal je altijd bij de basis moeten beginnen. Je speelt het basisspel op dezelfde rollen als het vervolgspel. De grote verschillen zijn de inzet en, natuurlijk, de winst die je erbij kan behalen. Je speelt in het basisspel met een inzet van 1 credit per keer, wat gelijk staat aan 10 eurocent. Je hebt bij het basisspel 1 winlijn. Die winlijn is duidelijk te herkennen aan de dunne grijze lijn die midden over de symbolen heen loopt. Je kan in het winschema in je scherm zien hoeveel winst je maakt bij een winnende combinatie op je winlijn. Een winlijn moet van links naar rechts op je winlijn staan.

Automatisch meer geluk

Bij het ontwerp van Wild Thing is een autohold functie ingebouwd. Dat houdt in dat een rol waar een gunstige combinatie symbolen op staat vanzelf wordt vastgezet. Jij kan daardoor bij een volgende spin meer winst behalen. Wil je zelf bepalen welke rol er wordt vastgezet, dan klik je onder de betreffende rol op Hold. De rol wordt dan vastgezet voor een volgende spin.

Een potje kop of munt

Kop of munt, je hebt het vast wel eens gespeeld. Bij Wild Thing kan dit ook. Je doet het met de Gamble functie. Die houdt in dat jij de gemaakte winst kan inzetten bij een gokspel. Gok je de uitslag van de toss goed, dan verdubbel jij je inzet. Voorspel je de uitslag echter fout, dan ben jij je inzet weer kwijt. Je kan hierbij flink winst maken, tot wel 200 credits.

Zet groot in en win meer

Ga je het vervolgspel spelen, dan doe je dat op dezelfde rollen. Je zet hoger in, met 5, 10, 20 of wel 40 credits. Je kan een keuze maken met de Choose Bet functie welk spel je gaat spelen en met welke inzet. Je kan in het prijzenschema terugvinden hoeveel een winnende combinatie met jouw inzet waard is. Je hebt altijd 5 winlijnen. Het verschil in uitkeringen zit ‘m in de inzet. Met 10 credits is namelijk het Wild Thing symbool op de tweede rol Wild. Het is dus een soort joker. Zet je 20  credits in, dan is het Wild Thing symbool op de eerste en derde rol ook een joker. Zet je in met 40 credits, dan is het Wild Thing symbool op alle 4 de rijen een Wild symbool.

Bediening:

Start/Save – Je doet een spin in het basisspel of in het vervolgspel/Je verplaatst je credits naar het vervolgspel.
Tail – Bij Gamble inzetten op Tail.
Head – Bij Gamble inzetten op Head.
Choose Bet – De inzet kiezen voor het vervolgspel en dat starten.
Hold – Je houdt een rol vast.
Collect/Reset – Neem credits die je hebt gewonnen mee naar de creditmeter/de automatische hold resetten.
Autoplay – De machine start steeds vanzelf op waarbij jij niet op start klikt. Met nogmaals op deze functie klikken stopt dat weer.

Speel ook gelijk mee op de Pandoras Box gokkast of waag een gokje op de Mega Fortune speelautomaat!

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2014

Features icon
Features

Wild-symbolen, Free Spins, Gamble Feature

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 10

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,40 t/m €100