Wild Stars logo

Wild Stars gokkast

Wild Stars gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Hoog

Een maximale prijs die de moeite waard is

Wild Shark is een online gokkast die gebaseerd lijkt te zijn op een kinderfilm van een paar jaar geleden waarin een klein visje verdwaald raakt in de oceaan. In deze gokkast heeft echter niet het visje, maar een haai de hoofdrol. Als jij het ziet zitten om schatten te zoeken in deze zeeën vol haaien, dan is Wild Shark voor jou. Met een maximale prijs van 250.000.000 credits is de schat echt de moeite waard, maar hoe is het om te gokken met Wild Shark?

Kleurrijke vissen en onderwatersymbolen

De onderwaterwereld van Wild Shark heeft veel kleurrijke vissen en andere onderwatersymbolen, zoals schildpadden, schelpen en een veelbelovende schat in de vorm van een kroon. Je speelt Wild Shark op een speelveld van vijf bij vier, zodat je in totaal twintig posities met verschillende symbolen ziet. Je kunt die symbolen op vijftig verschillende winlijnen combineren, maar het is wel belangrijk om te weten dat de winlijnen alleen van links naar rechts een winst opleveren.

Die winst kun je inzetten in een gokspel waarbij je de kleur van een omgedraaide spelkaar raadt. Hierbij heb je verschillende opties met verschillende risico’s. Een hoger risico geeft je de kans om je inzet te verviervoudigen, terwijl een lager risico je winst kan verdubbelen.

Weinig visueel plezier, maar extra veel spelplezier

De haai waar dit spel naar is vernoemd speelt als joker. Ieder ander symbool kan worden vervangen door deze haai, die alleen op de middelste drie rollen voorkomt. Krijg je een winnende combinatie door deze joker, dan veranderen de andere vissen in een korte animatie waarin ze (bijna) worden opgegeten. Behalve deze animatie en het thema is er weinig visueel aan Wild Shark; dit spel richt zich duidelijk op het spel zelf.

Met de bonussen die willekeurig door het spel verspreid staan, kun je een bonusspel ontgrendelen waarin je vijf gratis rondes krijgt. Hierin worden alle winsten bij elkaar opgeteld en als één beurt geteld. De winst uit deze vijf rondes kun je dus ook inzetten in het gokspel. Voor ieder bonussymbool dat je tijdens de bonusrondes krijgt, wordt de bonusronde met een beurt verlengd.

Je hoogste prijs is voor vijf kronen op rij. Hiervoor krijg je 500 keer je totale inzet terug. Omdat je een combinatie vaak op meerdere winlijnen zult tegenkomen, kan je uiteindelijke winst oplopen tot 25.000 keer je totale inzet. Met een maximale inleg van 10.000 credits is je theoretische maximale winst 250.000.000 credits bij CasinoBuck.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

15 Januari 2015

Features icon
Features

Starburst Mechanic, Gamble Feature

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 5

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €10