Wild Spartans logo

Wild Spartans gokkast

Wild Spartans gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
95,1%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De online gokkast Wild Spartans is van de ontwikkelaar Red Tiger Gaming. Het is een spel van uiterste. Het kan voorkomen dat jij voor tientallen draaien achter elkaar helemaal niets wint, maar wanneer er wel een prijs valt dan is dat ook gelijk een flinke. De Sticky Wilds verhogen de spanning aanzienlijk, die zorgen echt voor het hoogtepunt op het slot. Wil je het spel gratis uitproberen, speel dan onderin deze review mee.

Sticky Wilds

Het kan zijn dat er plotseling allemaal schilden op de rollen komen te staan. Deze kunnen zomaar in Sticky Wilds veranderen bij de volgende spins. Na elke draai komt er minimaal één Sticky Wild bij. Los van de geldprijzen die deze feature met zekerheid zal opleveren, worden er ook gratis spins toegekend. En natuurlijk blijven de Sticky Wilds gewoon actief tijdens de gratis draaien op de Wild Spartans gokkast.

Uitleg

Er zal op de Wild Spartans gokkast gespeeld worden op vijf rollen en met drie rijen. Er zijn tien winlijnen, deze staan vast en kunnen niet worden aangepast in aantal. De minimale inzet is twintig eurocent en de maximale inzet staat op zestig euro per draai. Het theoretische uitbetalingspercentage is 95,13% en de variantie is medium.

Symbolen

Het Wild-symbool is zonder enige twijfel het meest waardevolle symbool. De Wilds kunnen naast alle extra’s ook nog een prijs van 250 munten opleveren. De helmen betalen dezelfde prijs uit en de speer kan goed zijn voor 150 munten. De zwaarden leveren in het beste geval 100 munten op en de kaartsymbolen zijn het minst waardevol met een maximale prijs van 50 munten per draai.

Gratis spins

Driemaal of vaker de Scatter op de rollen levert een x-aantal gratis spins op. Tijdens deze kosteloze draaien kunnen er nog meer gratis spins worden gewonnen. Daarnaast blijven de mogelijke Sticky Wilds gewoon actief!

Conclusie

Het Wild Spartans kan voor grote frustatie zorgen, zeker wanneer er voor een lange periode niets gebeurd. Maar dankzij de Sticky Wilds zal de spanning aanwezig blijven en de kans op een mooie prijs toenemen. Probeer ook eens de Spartus gokkast uit voor nog meer speelplezier!


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2016

Features icon
Features

Sticky Wilders, Gratis Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 5

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €5