Wild Mantra logo logo

Wild Mantra gokkast

Wild Mantra gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Wild Mantra
Start gratis spel
Close icon
Wild Mantra logo
Ontvang bij Wild Mantra
Ontvang bij Wild Mantra
Software ontwikkelaar Logo software
YGGDRASIL
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De Wild Mantra gokkast speelt zich af in prachtige klooster in de Himalaya. Deze Tibetaanse speelautomaat lijkt wel een beetje op The Legend of Shangria-La, een bekend spel uit het assortiment van Net Entertainment. Toch is de Wild Mantra gokkast ook een aanrader en dit spel komt uit de handen van Yggdrasil Gaming. Het theoretische uitkeringspercentage van 96,3% is prima en de ook de gameplay is perfect. Gratis oefenen op de Wild Mantra gokkast kan onderin de review.

Uitleg

De rollen zien er echt geweldig uit op de Wild Mantra gokkast, deze draaien namelijk. Niet dat het ook maar enig effect heeft op jouw kansen, maar het ziet er modern uit. Soms lijkt het alsof het mogelijk is om meerdere verschillende combinaties met één spin te maken, dit is echter niet mogelijk. Er zal worden gespeeld met een totaal van 25 winlijnen en een winnende combinatie bestaat uit op zijn minst drie identieke symbolen. De maximale winst is honderd keer de inzet per draai in het reguliere spel, het gaat dan om een maximale combinatie met de Tibetaanse symbolen.

Re-spins

Het Wild-symbool is speciaal op deze speelautomaat, simpelweg omdat één Wild-symbool al een kosteloze re-spin oplevert. Je mag éénmaal gratis extra draaien en het Wild-symbool zal blijven staan. Draai je nog een Wild-symbool op de rollen in de re-spin, dan mag je nogmaals draaien en nu met twee Wild-symbolen gegarandeerd op de speelrollen. Het is mogelijk om maximaal honderd keer de inzet te winnen met een Wild Mantra re-spin.

Gratis spins

De bonusgame op de Wild Mantra gokkast bestaat uit een tiental gratis spins. Deze kan je winnen door vijf Scatter-symbolen op de rollen te krijgen in één spin. Los van de tien gratis spins krijg je dan ook duizend keer de inzet uitgekeerd. Bij drie of vier Scatter-symbolen is de uitbetaling minimaal, maar mag je ook gratis draaien. Gedurende de gratis spins blijft er één Wild-symbool ten alle tijden op de rollen staan en is het mogelijk om meer Sticky Wild-symbolen te verzamelen.

Conclusie

De Wild Mantra gokkast is een spel vol met verrassingen. De uitbetaling zijn niet gigantisch, maar er vallen meer dan voldoende kleinere prijzen. Bij een hoge inzet kan jij met één spin toch wel een klapper maken, aangezien de hoofdprijs in het bonusspel op duizend keer de inzet staat. Verder ziet alles er goed uit en is de gameplay heel fijntjes.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

juli 2019

Features icon
Features

Gratis spins, Wild, Re-spins, Scatter

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 25

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,25 t/m €25