Wild Dragon logo

Wild Dragon gokkast

Wild Dragon gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Hoog

Een favoriet thema in een standaard online gokkast

Wild Dragon speelt in op een favoriet thema voor online gokkasten: de Chinese cultuur. Omdat draken staan voor geluk en voorspoed, zijn ze een populair symbool in casino’s en ook in deze online gokkast. Wild Dragon heeft meer typische Chinese symbolen, zoals de karper en een kikker met een geluksmuntje in z’n bek. Met zoveel gelukssymbolen kan Wild Dragon haast niet teleurstellen, maar hoe is het om te gokken met Wild Dragon?

Draken over de hele rol

Wild Dragon speel je met vijf rollen, net zoals op de Lucky Coin automaat. Op iedere rol zijn drie posities zichtbaar, waardoor je een totaal van vijftien posities hebt waarop de symbolen verschijnen. Dat betekent niet automatisch dat je altijd vijftien verschillende symbolen hebt, omdat de draken een hele rol in beslag kunnen nemen. Deze draken gelden als joker (en brengen dus inderdaad geluk en voorspoed) en maken van een gewone combinatie een winnende combinatie. Ook geeft een combinatie met een joker je een dubbele winst.

Deze winst kun je vervolgens inzetten in het gokspel. Hierbij zie je een omgekeerde kaart in het midden van het scherm. Aan beide kanten van de kaart heb je drie keuzes, dus zes keuzes in totaal. Met de twee hoofdkeuzes kies je tussen een rode of zwarte kaart en met de andere knoppen kun je gokken op de precieze kleur van de kaart. Heb je de hoofdkleur goed, dan verdubbel je je inzet. Heb je de precieze kleur goed, dan verhoogt je winst naar wel vier keer je inzet.

Willekeurige parels

Ook is er een parel die af en toe voorbij komt op de rollen. Deze parel is anders dan de andere symbolen, omdat je er ook mee kunt winnen als de symbolen niet op een winlijn staan. Drie parels die willekeurig in het speelveld staan verspreid, geven je twintig keer je inzet per winlijn. Bij vier of vijf parels loopt je winst op naar respectievelijk 100 en 500 keer je inzet per winlijn.

Het hoogste symbool in Wild Dragon is de draak zelf. Als je vijf draken op een winlijn krijgt, levert je dat 1.000 keer je inzet per winlijn op. Vier draken geven je 250 keer je inzet per winlijn en de gewone symbolen variëren van 5-200 keer je inzet per winlijn.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

september 2016

Features icon
Features

Gamble, Risk/Gamble ()Double

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 10

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €200