Wild Diamonds logo

Wild Bazaar gokkast

Wild Bazaar gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Hoog

Een pure spelbeleving en eenvoudig gokken

Wild Diamonds is een online gokkast die je snel speelt en binnen een minuut doorhebt, maar je tegelijkertijd uren bezig kan houden. Er zit weinig vernieuwends in Wild Diamonds, maar voor wie op zoek is naar een pure spelbeleving en eenvoudig gokken is Wild Diamonds een geweldige keuze. Met vijf rollen en ouderwetse symbolen, aangevuld met een diamant die als joker werkt, is Wild Diamonds heel dichtbij een echte klassieker waar we nog jaren plezier aan gaan beleven.

Alle aandacht voor de hoofdzaken

Zoals veel andere spellen van maker Amatic is Wild Diamonds gemaakt om te spelen, niet om te imponeren. De symbolen zijn klassiek en het speelveld is niets bijzonders. Bij een winnende combinatie van drie of meer symbolen op één van de tien winlijnen is er een korte animatie te zijn waarbij de symbolen in de combinatie om hun as draaien, maar dat is alle aandacht die er is voor bijzaken.

De hoofdzaken draaien over de rollen en Wild Diamonds heeft de snelste rollen die je ooit hebt gezien. Er zijn tien verschillende symbolen en tien winlijnen waarop je deze symbolen kunt combineren tot winst. Krijg je een winnende combinatie, dan heb je de mogelijkheid om die winst in te zetten in een gokspel. Hierbij kun je gokken op de kleur van een omgekeerde speelkaart. Heb je de algemene kleur goed, dan win je twee keer je inzet. Heb je de precieze kleur van de speelkaart correct geraden, dan krijg je je inzet vier keer terug. Dit kun je bovendien herhalen, zodat je na twee keer gokken je originele winst al zestien keer zo groot kan hebben gemaakt.

Diamant als joker

De diamant in dit spel speelt als joker, zodat je meer kans hebt op een winnende combinatie. Mocht je een combinatie met alleen maar diamanten maken, dan verdien je vijf, vijftig of tweehonderd keer je inzet. Met een maximale inzet van vijf credits is dat dus maximaal 1.000 credits. Kans op 250 credits is een stuk groter, doordat je hiervoor vier diamanten nodig hebt, vijf ‘BAR’ symbolen of vijf ‘Lucky 7’s.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

september 2016

Features icon
Features

Sub Symbols In Features, Gamble, 5 Reels

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

10 / 5

Euro icon
Min. / Max. inzet

€1 t/m €10.000