Warlords: Crystals of Power logo logo

Warlords: Crystals of Power gokkast

Warlords: Crystals of Power gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Warlords: Crystals of Power
Start gratis spel
Close icon
Warlords: Crystals of Power logo
Ontvang bij Warlords: Crystals of Power
Ontvang bij Warlords: Crystals of Power
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,9%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Laat je meevoeren in de strijd

Krijgsheren zijn een thema wat zich door de hele geschiedenis toont. Elk volk had zo zijn eigen krijgsheren die op heldhaftige wijze de eer van hun land verdedigden. Soms deden ze dat voor volk en vaderland maar ook heel vaak voor zichzelf. Het spel Warlords : Crystals of Power is een spel waarin jij vooral voor jezelf bezig bent. Je wil namelijk winst maken en dat is waar het bij dit spel om draait.

Nergens is op beknibbeld

Een speluitgever als Netent heeft per spel een bepaald budget beschikbaar waar de ontwerpploeg het mee moet doen. Wat je dan vaak ziet is dat er is beknibbeld op minstens één onderdeel van het spel. Vaak is dat het uiterlijk van het spel of de graphics. Ook de speciale features is zo’n onderdeel wat nogal eens het slachtoffer wordt van bezuinigingen. Jammer, want daardoor verliest een spel toch een flink stuk amusementswaarde. Bij het spel Warlords heb je echter wat dit betreft de jackpot in handen. Het is een spel waarbij werkelijk op niets is beknibbeld. Het intro is uiterst meeslepend en de personages die je op de rollen tegenkomt zijn dat eveneens. Ze spreken enorm tot de verbeelding en dat zorgt voor een spel wat niet alleen een gokkast is, maar tevens een goed substituut voor een spannende film en een goede documentaire.

Een goed verhaal lekker kort

Het spel speel je zoals je iedere gokkast van Netent speelt. Het principe is redelijk basic; vijf rollen met ieder drie zichtbare symbolen. Je moet winlijnen zien te verzamelen op de rollen van het spel. Hierbij is een speciale plek voor de Wilds en de Scatters en die gaan we nu verder toelichten. Je kan op onze site ook altijd even gratis gokken.

De speciale Wilds

Het spel heeft een paar wel heel speciale Wilds verwerkt. Er zitten drie verschillende overlay wilds in het spel, met de volgende winst voor jou.
• Barbarian Hammer Feature. Er komen 4 vierkante Wild symbolen op rol 1 tot 4.
• Priestess Arrow Feature. Je ziet verspreid over rol 1 tot 5 wel 2 tot 5 wild symbolen.
• Samurai Sword Feature. Je ziet op rol 1 tot 4 wel 2 tot 5 wild symbolen.

De speciale Scatters

Het kon niet op bij het ontwerp van dit spel. Ook de Scatters zijn speciaal vormgegeven. Ze zorgen naast voor free spins ook voor re-spins. Bij twee scatters zie je de battle feature verschijnen. Komen er na de re-spin geen extra scatters op je lijnen, dan is er altijd nog de final chance feature. We hebben de free spins features op een rijtje gezet.
• Barbarian Free spins. (Scatter is blauw). Je ziet niet de lagere symbolen maar alleen de warlord en de dierensymbolen. Elke scatter is goed voor 3 free spins.
• Priestess Free spins(groene scatter): elke scatter die je erbij draait verhoogt jouw multiplier.
• Samurai Free Spin (Scatter is rood). Alle scatter symbolen worden Sticky Wilds terwijl je free spins speelt.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2016

Features icon
Features

Wild-symbolen, Bonusspel, Re-spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 30

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,15 t/m €150