Waarom werkt Flash Player niet in Chrome?

Heb je eindelijk een werkende versie van je favoriete online gokkast gevonden, werkt je browser weer niet mee. Wanneer Adobe Flash Player niet werkt kan dit verschillende oorzaken hebben. Misschien heb je Flash Player nog nooit geïnstalleerd of is er een probleem met het inschakelen van de Flash plugin. Hieronder behandelen we beide gevallen.

Downloaden en updaten

We beginnen bij het begin: heb je Flash Player al wel eens geïnstalleerd, en is de versie niet hopeloos verouderd? Bezoek de officiële pagina van Adobe Flash om te checken of je versie nog up-to-date is. Je kunt hier ook direct de de laatste versie downloaden.

Flash Player toestemming geven

Heb je Flash Player geïnstalleerd, Chrome opnieuw opgestart maar nog steeds geen werkende gokkast? Waarschijnlijk moet je Flash nog toestemming geven. Dit doe je door op de melding in het spel te klikken. Vervolgens verschijnt er een pop-up, klik op ‘Toestaan’ en het spel start. We hebben gemerkt dat er soms helemaal geen pop-up verschijnt, om Flash Player dan toch toestemming te kunnen geven klik je op het slotje net naast de adresbalk in Chrome. Er verschijnt een menu, de eerste optie is ‘Flash’. Wanneer je hier voor ‘Allow’ of ‘Toestaan’ kiest, zullen de gokkasten voortaan direct werken: geen irritante meldingen, pop-ups of ander gezeur maar direct je favoriete spel spelen!

Uitproberen

Kies een gratis spel uit en check of je nu wél probleemloos kunt spelen! Er is heel wat te kiezen, om keuzestress bij het online gokken te vermijden helpen we je op weg: Starburst is één van de populairste video slots in Nederland, probeer ‘m gratis uit en ontdek waarom!