Waarom is Megastar van Interblock de populairste rouletteautomaat?

Waarom is Megastar van Interblock de populairste rouletteautomaat?

Gokken kan winstgevend zijn en eigenlijk iedereen vind het wel leuk om het er af en toe eens op te gaan wagen. Je hoeft om spellen als roulette te kunnen spelen bovendien niet perse naar Holland Casino, maar kunt ook allerlei verschillende gokhallen bezoeken. De Megastar rouletteautomaat van Interblock zal je vervolgens bij heel veel speelhallen tegen komen, maar waarom is deze zo populair is de vraag?

Allereerst is het natuurlijk dat de Megastar van Interblock de populairste rouletteautomaat is om het feit dat je met meerdere mensen tegelijkertijd kunt gokken. Er is meer dan voldoende ruimte om een inzet te plaatsen met een groepje en iedereen heeft zijn eigen unit beschikbaar. Je neemt dus plaats op een stoel en kunt vanaf daar met de fiches op een scherm je inzetten plaatsen.

In het midden zie je vervolgens een cilinder waarin het balletje draait en op schermen erboven kun je ook vanaf een afstand zien hoe een uitslag tot stand komt. Verder is het zo dat de Megastar van Interblock de populairste rouletteautomaat is dankzij de statistieken die bij worden gehouden. Als je met een eigen- of bestaande strategie wilt gokken kun je de weergegeven statistieken daar heel goed voor gebruiken!

Gokken met verschillende inzetten

Ga je bij een gokhal spelen op de Megastar van Interblock? Dan heb je verschillende mogelijkheden qua inzetten. De Megastar rouletteautomaat werkt daarbij eigenlijk alsof het een gokkast is. Misschien dat dit dan ook wel een reden is waarom Megastar van Interblock de populairste rouletteautomaat is.

Om te beginnen kun je maximaal 20 credits verdeeld over het speelveld inzetten, wat gelijkstaat aan een bedrag van €4. Elke credit is namelijk €0,20 waard. Win je met je credits? Dan zal de winmeter gevuld worden op de rouletteautomaat. Door credits op de winmeter te verzamelen kun je met hogere inzetten spelen en dus ook voor hogere winsten gaan.

Het is daarbij heel eenvoudig om de winmeter gevuld te laten en los geld aan te vullen. Doorgaans kom je dankzij de supermeter uit op een maximale inzet van €80, waardoor je dus zeer zeker voldoende mogelijkheden krijgt om voor de winst te gokken.

Betrouwbaarheid zonder manipulatie

Ondanks dat Megastar van Interblock de populairste rouletteautomaat is zijn er toch altijd nog twijfels bij mensen. Velen denken immers dat rouletteautomaten gemanipuleerd kunnen worden in het voordeel van de gokhallen. Al deze samenzweringen kun je vergeten, want met de zware controle van de spellen bij speelhallen door de kansspelautoriteiten zal elke gokhal het wel uit zijn hoofd laten om vals te willen spelen tegenover de gokkers.

Bovendien zijn de speelautomaten versleuteld en softwarematig alleen toegankelijk voor de ontwikkelaars. Dat je de zekerheid hebt dat de Megastar rouletteautomaat van Interblock niet gemanipuleerd is mag duidelijk zijn. Geen enkele speelhal zal namelijk zijn licentie om kansspelen aan te mogen bieden op het spel gaan zetten.