Valley of the Gods logo logo

Valley of the Gods gokkast

Valley of the Gods gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Valley of the Gods
Start gratis spel
Close icon
Valley of the Gods logo
Ontvang bij Valley of the Gods
Ontvang bij Valley of the Gods
Software ontwikkelaar Logo software
YGGDRASIL
Uitbetalingspercentage RTP
96,2%
Volatiliteit / variantie
Hoog

Het spel Valley of the Gods kent een Egyptisch thema, maar dat verklapt de titel natuurlijk al een beetje. Vergeet de winlijnen, want je hebt maar liefst 3125 manieren om een prijs te bemachtigen. Dankzij de vermenigvuldigers en de extra levens kan je ook zomaar een droomprijs winnen. Eigenlijk deed deze gokkast ons wel een beetje denken aan het pareltje van NetEnt, namelijk de Reel Rush gokkast. Wil je even gratis oefenen? Speel dan onderin deze review een paar rondjes mee!

Uitleg

Er zal op de Valley of the Gods gokkast gespeeld worden op vijf rollen en met vijf rijen. Bij elke spin zullen de symbolen aan de buitenste rollen geblokkeerd blijven, maar op het moment dat je een winnende combinatie maakt worden deze geopend. Gouden scarabees zullen de rollen openen, maar ook de kans op een prijs verhogen. Na elke winnende combinatie krijg je ook nog eens een gratis re-spin cadeau.

Als je alle geblokkeerde symbolen hebt vrijgespeeld, dan kan het feestje beginnen. Je hebt op dat moment namelijk 3125 manieren om een prijs te winnen. Daarnaast worden alle gewonnen bedragen dan dubbel uitgekeerd. Het is zelfs mogelijk om de vermenigvuldiger nog hoger te laten uitvallen. De Valley of the Gods gokkast kent een uitkeringspercentage van 96,2% en de variantie is vastgesteld op hoog.

Vermenigvuldigers

Als je vijf blauwgekleurde scarabees bij elkaar hebt gespaard dan zal de vermenigvuldiger met één stijgen. Aangezien hier geen limiet op zit kan je op deze manier bijzondere hoge geldprijzen winnen. De rode scarabees zijn ook interessant en kunnen extra levens opbrengen. Als de meter vol is dan heb je dus een extra kans op een prachtige geldprijs.

Conclusie

De Valley of the Gods gokkast zit geweldig in elkaar en de vormgeving is prachtig. Dankzij een hoog uitkeringspercentage en een hoge variantie is het ook een reuze spannende gokkast. De extra levens en de vermenigvuldigers kunnen ook nog eens voor mooie geldprijzen zorgen.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2017

Features icon
Features

Wild-symbolen, Vermenigvuldiger, Re-spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 3125

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €100