Universe logo logo

Universe gokkast

Universe gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Hoog

Een intergalactisch leuk spel

Het spel Universe is een spel wat gebaseerd is op de aloude gokkast. Je speelt het in twee rondes; een basisspel en een bovenspel. Bij dit spel ligt de aandacht speciaal op de sterren. Ben je toch meer een fan van blinkend goud? Speel dan mee op de Gold Lab gokkast van Quickspin!

Sterren kijken en credits verdienen

Ga je het spel Universe spelen, dan begin je op de onderste drie rollen van het speelveld. Je hebt op die drie rollen één winlijn. De winlijn loopt horizontaal en is herkenbaar als een dunne grijze streep die over de symbolen heen loopt. Je zet in met 1 credit per spin en die ene credit heeft een waarde van 10 eurocent. Je kan prijzen winnen zoals terug te vinden in het winschema. Daar staan de combinaties die je kan behalen en de prijzen die erbij horen. Er zijn extra symbolen toegevoegd die jou geluk brengen. Zo is daar het Bar symbool op de derde rol. Dat symbool dient als joker en is dan ook goed om nagenoeg elk ander symbool te vervangen. Nagenoeg, want de druiven kunnen niet worden vervangen. Dan is daar ook het symbool van de ster. Dat is kris kras al goed voor punten en levert 20 credits per stuk op.

Groter inzetten met je credits.

Heb je credits verzameld met het basisspel, dan kan je die gaan inzetten bij het vervolgspel. Het vervolgspel van Universe speel je met een hogere inzet. Je kan 4 of 8 credits per spin inzetten. Je speelt het spel op de bovenste drie rollen en daar heb je 5 actieve winlijnen bij zitten. Met de knop Choose Bet kan jij kiezen welke inzet je doet en het spel selecteren. Je ziet in het winschema bij de bovenste rollen gelijk welke combinaties je hier moet verzamelen. Elke inzet levert zijn eigen score op; welke dat is staat erbij. Je kan bij het bovenspel 5 meters vullen met je gewonnen credits. Er zit aan elke pot een limiet van 200 credits. Je kan met de knop Collect de inhoud van een pot verplaatsen naar het basisspel.

Word zo rijk als een ster

Ga je het spel Universe spelen, dan doe je dat natuurlijk met de onderliggende hoop dat je veel credits zal verdienen. Je kan het spel gemakkelijker winnen dankzij de automatische Hold functie die in het spel zit gebouwd. Dat is een functie die ervoor zorgt dat een rol met een gunstige verzameling symbolen stil blijft staan tijdens een volgende spin. Daardoor kan je gemakkelijker een winnende combinatie symbolen op je rollen behalen. Je kan deze functie ook resetten met de reset knop. Wil je zelf een rol vastzetten, dan doe je dat met de hold functie.

Bediening:

Start/Save – je start een spin in het basisspel of in het vervolgspel/Credits die je hebt gewonnen in het bovenspel zetten.
Choose Bet – Je kiest jouw inzet voor het vervolgspel.
Collect/Reset – Gewonnen punten uit het basisspel nemen en op de creditmeter plaatsen/De automatische hold resetten.
Hold – Rollen die gunstig staan vastzetten.
Autoplay – De gokkast vanzelf laten spelen waarbij je niet op start hoeft te klikken. Zet je met Autoplay ook weer uit.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Features icon
Features

Wild-symbolen, Scatters, Autoplay optie

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

3 / 5

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €0,80