Twinplayer Review

Scoort een 7.9 van de 10.

In elke gokhal waar de Twinplayer geïntroduceerd werd was deze meerspeler gokkast onmiddellijk een doorslaand succes. Gokkers waren er niet meer achter weg te slaan en er gingen heel wat pegels doorheen. Online is dit succes niet anders. Fruits 4 Real, de betreffende aanbieder, heeft bevestigd dat deze online gokkast voor een enorme toestroom aan nieuwe spelers zorgt.

De Twinplayer heeft veel weg van de meer ouderwetse gokkast Twintimer, ook online te spelen bij de aanbieder EuroCazino. Alleen kunt u veel hoger inzetten op de online Twinplayer. Op de Twintimer is de maximale inzet 10 credits per draai en op de Twinplayer is dat 80 credits. De te winnen prijzen verschillend dan ook enorm. Leveren drie kersen op de winlijn bij de eerstgenoemde 40 credits op, bij de tweede is dat 320 punten met die inzetten.

Het online spel van de Twinplayer heeft alvast twee spellen geïntegreerd in hetzelfde scherm. Zo kunt u makkelijk op twee Twinplayer fruitautomaten tegelijk spelen, net zoals dat dikwijls gebeurt in de lokale gokhal. Hopelijk maakt u veel winst. Aangezien de inzet zoveel hoger liggen, zijn winsten van 8000 credits geen uitzondering. 8000 credits staat voor 800 euro op deze online gokmachine.

Gratis en voor echt geld
U kunt er ook voor kiezen gratis te spelen. Per dag staan er 200 gratis credits tot uw beschikking. De prijzen die u hiermee wint worden uiteraard niet uitgekeerd. Als dit wel zou gebeuren dan kan Fruits 4 Real beter meteen haar deuren sluiten. Gratis spel gebeurt dus puur voor de fun.

Voor echt geld spelen op de Twinplayer online doet u door de knop “Real Play” of “Kassa” te selecteren. Dan volgt er een popup die u de volgende stappen overzichtelijk toont. U kunt dan een betaling doen met bijvoorbeeld Ideal en vervolgens speelt u voor echt geld. Uitbetalen kan altijd (minimum is 10 euro).

Betalen kunt u met:
1. Ideal. Welbekende methode waarmee u via internetbankieren (Rabobank, ABN AMRO etc.) makkelijk geld overboekt voor het spelen op de Twinplayer..
2. Paysafecard. Methode waarbij u een kaart t.w.v. een bepaald bedrag koopt. De betreffende code is ook hier te gebruiken.
3. Betalen met telefoon. Dat is een kwestie van bellen per gesprek of per minuut. Als u kiest voor “per gesprek” dan wordt er per keer 13 credits op de gokkast bijgeschreven. De optie “per minuut” geeft per minuut dat u de lijn openhoudt 8 credits voor de gokmachine. Dit kost dus 80 cent per minuut.
4. Skrill.
5. Neteller.

€100 Gratis Gokbonus

  • Geweldige retro gokkast
  • Gratis spelen en oefenen

Speel Twinplayer gratis!