True Illusions logo logo

True Illusions gokkast

True Illusions gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,6%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Magie en goochelarij zijn thema’s die ontwikkelaars graag met beide handen aanpakken. De provider Betsoft bracht in 2011 al de True Illusions gokkast uit. Vooral de geweldige animaties vallen meteen op. Daarnaast is het spel ook overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Speel onderin de review weer helemaal gratis mee!

Uitleg

Er zal op de True Illusions gokkast gespeeld worden op vijf rollen en met een drietal rijen. Er zijn dertig winlijnen, maar je hoeft ze niet allemaal te activeren. Speel je echter wel met het maximale aantal winlijnen dan zal de minimale inzet uitkomen op dertig eurocent per draai en kan er maximaal 150 euro per spin worden ingezet. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op 96,62% en de variantie is medium.

Wild Reel Feature

Het is mogelijk dat op de middelste rol drie verschillende Stacked Wild-symbolen komen te staan, dan zal de zogeheten ‘Wild Reel Feature’ worden geactiveerd. De middelste rol zal dan bij de komende draaien als Wild vast blijven staan. Er kunnen per keer maximaal zeven spins worden gewonnen met deze Wilds.

Gratis spins

Het symbool van de illusionist fungeert als Scatter op de True Illusions gokkast. Je ontvangt in dat geval acht gratis spins. Elke winnende combinatie tijdens deze draaien zal verdwijnen, hiervoor komen nieuwe symbolen in de plaats. Hierdoor heb je dus een extra kans op een mooie geldprijs.

Pick A Card

Als je minimaal drie kaartsymbolen op de rollen krijgt dan zal de ‘Pick A Card Bonus’ worden geactiveerd. De illusionist zal een pak kaarten gaan schudden en jij mag er eentje uithalen. Deze kaart zal een bepaald geldbedrag opleveren. Het is een geluksspel, er komt geen enkele vorm van tactiek of strategie bij kijken.

Conclusie

De True Illusions gokkast kent een duidelijk thema en zit vol met spannende features. Vooral de gratis spins en de Stacked Wild-symbolen kunnen het verschil maken op deze speelautomaat. Probeer trouwens ook eens de Magic Portals gokkast uit.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2011

Features icon
Features

Wild-symbolen, Gratis Spins, Pick A Card Bonus

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 30

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,30 t/m €150