Triumph logo logo

Triumph gokkast

Triumph gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Hoog

Triomfeer met zoveel mogelijk credits

Het spel Triumph is gebaseerd op een traditionele gokkast. Met behendigheid loods jij je door het basisspel heen en vervolgens komt er flink wat inzicht en geluk bij kijken om bij het bovenspel zoveel mogelijk credits te behalen. Wil je liever een wat wilder spel spelen, probeer dan eens de Wild Thing speelautomaat uit.

Het basisspel van Triumph

Triumph begint met een basisspel waarbij het de bedoeling is dat jij credits verzamelt. Dat doe je door op de onderste rollen van het spel te gokken. Je hebt 3 rollen en in totaal heb je 1 winlijn tot je beschikking. Je zet steeds met 1 credit in, die 10 eurocent waard is. Je kan bij dit spel prijzen winnen die in de wintabel van het spel Triumph vermeld staan. De scores die je erbij kan winnen staan eveneens in de wintabel. De winlijn is duidelijk herkenbaar aan een dunne grijze lijn die over de middelste symbolen heen loopt.

Hold that line

Ga je het spel Triumph spelen dan komt er een boel bij kijken. Zo is het van belang dat je gunstige combinaties op de rollen van je spel krijgt. Dat kan je doen door een rol vast te zetten. Autohold is een ingebouwde functie die ervoor zorgt dat een rol met een aantal gunstige symbolen stil blijft staan. Je kan deze functie handmatig resetten door op Reset te klikken. Je kan er ook zelf voor kiezen om op Hold te klikken onder een rol. Die staat dan gelijk stil waardoor je bij een volgende spin meer winstkansen hebt.

De triomftocht gaat verder

Heb je genoeg credits verzameld, dan gaat de tocht verder. Je zet de gewonnen credits in met een aantal van 5, 10, 20 of 40 tegelijk. Je speelt bij 5 credits op 5 winlijnen. Zet je 10 credits in, dan heb je in één keer 10 winlijnen. Zet je 20 credits in, dan speel je het spel op 15 winlijnen. Bovendien krijg je een bonusspel bij 15 credits. Dat wordt geactiveerd bij 5 bonus triumph symbolen. Er moet er op iedere rol 1 en ze mogen kris kras over je scherm staan. Win je een prijs dan zullen de woorden Prize en Stop om de beurt gaan knipperen. Blijft het lichtje Prize branden na een klik op start, dan kan je tot maximaal 120 credits winnen. Speel je met het maximum, 40 credits, dan speel je op 15 winlijnen en de bonusfeature is dan al geactiveerd bij 4 Triumph symbolen. Ze zullen op 4 opeenvolgende rollen moeten komen om een prijs op te leveren. Heb je 5 Triumph symbolen, dan heb je standaard een prijs van 200 credits en daarna gaat het oplichten van de symbolen weer van start.

In je credits

In zowel het basisspel als het vervolgspel win je credits die je wil innen. Je doet dat in het basisspel door op To Clubmeter te klikken. Heb je er genoeg gespaard, dan zal het vervolgspel vanzelf starten. Je kan de credits ook met Collect innen. Win je in het vervolgspel credits, dan zet je ze over naar het basisspel door het selecteren van een meter die vervolgens geleegd wordt. Je doet dat met Choose Meter en vervolgens met Collect.

Bediening:

Start/To Clubmeter – je start een spin in het basisspel of in het vervolgspel/Credits die je hebt gewonnen zet je in de clubmeter van het vervolgspel.
Choose Game – je kiest een inzet en het spel wat je wil gaan spelen.
Choose Meter – Je kiest een clubmeter die je wil gaan legen voor het overzetten van credits naar het basisspel.
Hold – Zet handmatig een rol vast.
Collect/Reset – Zet gewonnen credits naar het basisspel in de creditmeter/Reset de automatische hold.
Autoplay – de gokkast speelt automatisch zonder dat jij op start hoeft te klikken. Je stopt deze functie door weer op Autoplay te klikken.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Features icon
Features

Wild-symbolen, Scatters, Autoplay optie

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 10

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €100