Triple Dragons logo logo

Triple Dragons gokkast

Triple Dragons gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Triple Dragons
Start gratis spel
Close icon
Triple Dragons logo
Ontvang bij Triple Dragons
Ontvang bij Triple Dragons
Software ontwikkelaar Logo software
Pragmatic Play
Uitbetalingspercentage RTP
96,5%
Volatiliteit / variantie
Hoog

De Triple Dragons gokkast kent een traditionele werking en is daardoor eenvoudig in het gebruik. Ontwikkelaar Pragmatic Play heeft gekozen voor een opzet met drie rollen en een Oosters thema. Het spel draait om geluk, iets wat zeer belangrijk is in de Chinese cultuur. Er staan ook verschillende features voor je klaar, deze maken het makkelijker om een geldprijs te winnen. Gratis oefenen kan onderin deze review.

Uitleg

De Triple Dragons gokkast beschikt over drie rollen en een drietal rijen. Er zijn vijf winlijnen waarop de winnende combinaties moeten komen te staan. Er dient minimaal vijf eurocent per draai te worden ingezet en er kan maximaal vijftig euro worden ingezet per spin. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op 96,52% en de variantie is hoog. De hoofdprijs in het reguliere spel is duizend keer de inzet, maar dat is nog lang niet alles.

Symbolen

Er zijn op deze speelautomaat slechts acht verschillende symbolen te vinden. Het is wel duidelijk dat deze symbolen geweldig zijn uitgewerkt en haarscherp zijn. De afbeeldingen van de draken betalen maximaal zestig keer de inzet uit, maar het is mogelijk dat deze in Stacked op de rollen komen. In dat geval kan je zelfs een hoofdprijs van duizend keer de inzet winnen. Bij een maximale inzet is dat 50.000 euro. Er komen ook enkele standaardsymbolen voorbij, zoals harten en ruiten.

Stacked Wild-symbolen

Als één van de rollen Stacked Wilds bevat dan zal de speciale feature worden geactiveerd. Je ontvangt namelijk gratis Re-Spins en de Stacked Wilds zullen blijven staan. De Re-Spins gaan door totdat je een prijs gewonnen hebt. De prijzen kunnen bijzonder hoog uitvallen met behulp van deze feature.

Conclusie

De Triple Dragons gokkast is eenvoudig, maar de potentiele prijzen zijn dat niet. Dankzij de Stacked Wilds en de gratis Re-Spins maak jij bij elke draai kans op een mooi geldbedrag. Bekijk trouwens ook nog even de Triple Tigers gokkast van Pragmatic Play!

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2018

Features icon
Features

Wild-symbolen, Vermenigvuldiger, Re-Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

3 / 5

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,05 t/m €50