Treasure Mine logo logo

Treasure Mine gokkast

Treasure Mine gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
95,2%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De online gokkast Treasure Mine speelt zich af onder de grond, waar meer dan genoeg prijzen zijn verborgen. Ontwikkelaar Red Tiger Gaming heeft voor een thema gekozen die nog niet al te vaak is gebruikt en dat maakt het spel uniek en spannend. Grafisch gezien is het een hoogwaardig slot en met name de bonus kan mooie geldprijzen opleveren. Probeer het spel gratis uit onderin deze review.

Uitleg

Er zal gespeeld worden op vijf rollen en met een viertal rijen. Er dient minimaal veertig eurocent per spin ingezet te worden, maar er kan ook met zestig euro per draai worden gespeeld. Er komen maar liefst vier verschillende soorten Wilds voorbij op de rollen, waardoor de kans op een mooie prijs enorm zal toenemen. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op 95,2% en de variantie is medium.

Qua symbolen komen er veel afbeelding langs die te maken hebben met het mijnen thema. Daarnaast is het spel opgevuld met standaardsymbolen. De hamer kan een prijs van zesmaal de inzet opleveren en de helm is goed voor vijfmaal de inzet. De standaardsymbolen leveren maximaal drie keer de inzet op per draai.

Wilds

De gokkast Treasure Mine kent vier verschillende Wilds. Deze Wild-symbolen kunnen tot maximaal acht keer de inzet opleveren, maar ze kennen nog meer leuke extra’s. Er moet dan gedacht worden aan extra cashprijzen, vermenigvuldigers, een spoor aan reguliere Wilds en allerlei mini bonussen. Het zal vooral interessant worden wanneer er meerdere Wild features gelijkertijd worden getriggert.

Bonusspel

Het symbool met een kar vol munten fungeert als de Scatter. Driemaal deze afbeelding op de rollen zal het bonusspel activeren. Er verschijnen drie rails op de rollen en jij moet er eentje kiezen. Kies de juiste route en win enorme prijzen.

Conclusie

De Treasure Mine gokkast is een energiek spel met veel winstkansen. Dankzij de Wilds kunnen er ook op onverwachte momenten nog mooie prijzen worden gewonnen. Wil je liever een ander spel spelen met eenzelfde thema, speel dan mee op de Gold Rush speelautomaat.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2017

Features icon
Features

Wild-symbolen, Vermenigvuldiger, Bonusspel

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 40

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,40 t/m €60